4 τρόποι να διατηρήσεις τις μπούκλες σου μετά το γυμναστήριο - AllYou.gr

Search

4 τρόποι να διατηρήσεις τις μπούκλες σου μετά το γυμναστήριο

Μετά και από την πιο έντονη προπόνηση τα μαλλιά σου θα είναι στην… τρίχα!

02 Νοεμβρίου 2016

«Νους υγιής, εν σώματι υγιεί», έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και είχαν απόλυτο δίκαιο. Αυτό δεν είναι και το νόημα της γυμναστικής εξάλλου; Το ότι μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα. Όμως πόσο καλύτερα να είσαι, όταν μετά από μια έντονη προπόνηση, οι μπούκλες που με κόπο έχεις φτιάξει, έχουν χαλάσει (το ίδιο συμβαίνει και αν έχεις φυσικές μπούκλες). Για να μην σου συμβεί αυτό ποτέ ξανά, σου προτείνω να δοκιμάσεις τα παρακάτω τρικ τα οποία θα σε προετοιμάσουν από εδώ και πέρα για μια τέτοια κατάσταση.

1. Τύλιξε τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι και διατήρησε το σχήμα της μπούκλας σου, όσο και αν ιδρώσεις. 

2. Μια παρόμοια εναλλακτική είναι να κάνεις τα μαλλιά σου «ανανά». Τράβηξε όλα τα μαλλιά σου και πιάσε τα σε μια χαλαρή και ψηλή αλογοουρά αφήνοντας την ουρά, άρα και τις μπούκλες, ελεύθερες. Έτσι, όσο και να ιδρώσεις αυτές θα παραμείνουν ανέγγιχτες!

3. Πριν την προπόνηση ψέκασε τα μαλλιά σου με λίγη λακ. Η λακ θα κρατήσει το σχήμα της μπούκλας πιο σταθερό, χωρίς να χάσει την φυσική της όψη. 

4. Μετά από μια έντονη άσκηση με πολύ ιδρώτα, ψέκασε τη ρίζα των μαλλιών σου, με ένα dry shampoo. Έπειτα, στέγνωσε με πιστολάκι και πες… αντίο στο φριζάρισμα που πάντα προκαλείται μετά από την γυμναστική. 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης