Τι να αποφεύγεις πριν από ένα επαγγελματικό μακιγιάζ - AllYou.gr

Search

Τι να αποφεύγεις πριν από ένα επαγγελματικό μακιγιάζ

Τα… donts όταν επαγγελματίες makeup artists αναλαμβάνουν την εμφάνισή σου!

23 Νοεμβρίου 2016

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και που όλο και σε κάποιο επίσημο event πρόκειται να βρεθούμε, είναι συχνό το φαινόμενο του να επισκεφθούμε ένα επαγγελματία μακιγιέρ / μακιγιέζ, να επιμεληθεί το look μας.

Και ενώ, δεν είμαστε εμείς αυτές που θα εκτελέσουμε το μακιγιάζ, υπάρχουν λάθη που μπορεί να κάνουμε παρόλα αυτά. Πριν ένα επαγγελματικό μακιγιάζ πρέπει πάντα να προσέχουμε μερικά πράγματα τα οποία όχι μόνο θα δυσκολέψουν ακόμα και τους πιο έμπειρους artists, αλλά θα αποτελέσουν βασικοί λόγοι στο να μην έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

#1. Μην κάνεις αποτρίχωση στο πρόσωπο: Είτε πρόκειται για αφαιρέσεις τις τρίχες των φρυδιών, είτε αυτές από το μουστάκι ή από οποιαδήποτε άλλη περιοχή του προσώπου, μην το κάνεις πριν από ένα επαγγελματικό μακιγιάζ. Πέρα του ότι η περιοχή θα είναι ερεθισμένη, το foundation δεν θα έχει την ίδια ευκολία ώστε να απλωθεί καλά και δείχνοντας φυσικό πάνω στο δέρμα σου.

#2. Μην φέρεις κάποια φίλη μαζί σου: Ενώ μπορεί μια φίλη σου να σου δώσει την ειλικρινή γνώμη της για το αν της αρέσει πραγματικά ή όχι το μακιγιάζ που σου προτείνει ο / η makeup artist, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η σωστή. Εμπιστεύσου τους επαγγελματίες και αυτά που σου προτείνουν καθώς εμ, αυτή είναι η δουλειά τους!

#3.Μην παρακολουθήσεις την διαδικασία: Το να βλέπεις βήμα-βήμα την διαδικασία του μακιγιάζ σου, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Μέχρι να δεις ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα μπορεί να κρίνεις λανθασμένη κάποια κίνηση του / της μακιγιέζ, κάτι που μόνο θα σε αγχώσει για το αποτέλεσμα. Χαλάρωσε και απόλαυσε το γεγονός ότι κάποιος επαγγελματίας σε αναλαμβάνει και απλά ευχαριστήσου την διαδικασία! Αν πάλι έχεις κάποια απορία, απλά ρώτα! Θα δεις ότι ο εκάστοτε makeup artist θα σου δώσει απλόχερα τα… φώτα του!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!