3 τρόποι να στεγνώσεις φυσικά τα μαλλιά σου χωρίς να κρυώσεις - AllYou.gr

Search

3 τρόποι να στεγνώσεις φυσικά τα μαλλιά σου χωρίς να κρυώσεις

Σίγουροι τρόποι και για να μην φριζάρουν τα μαλλιά και για να μην περάσεις… πνευμονία!

05 Ιανουαρίου 2017

Κάνει κρύο. Πολύ κρύο. Το ξέρεις, το ξέρω. Αλλά τι να κάνεις που κάθε πρωί, το χρειάζεσαι το ζεστό μπανάκι σου για να ξεκινήσει καλά η μέρα, πριν φύγεις για την δουλειά. Ποιος έχει όμως χρόνο να στεγνώνει τα μαλλιά με το σεσουάρ; Γιατί, όλα καλά τους ζεστούς μήνες... μπορείς να τα σκουπίσεις λίγο και να φύγεις. Τώρα όμως; Αν το κάνεις αυτό τη πνευμονία την έχεις σίγουρη! Μην σκας πάντως γιατί σου έχω την λύση! Πώς και τι… παρακάτω!

#1. Σκούπισε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα σαμουά. Ξέρεις αυτές τις σουπερ απορροφητικές που χρησιμοποιείς στην κουζίνα. Θα στεγνώσουν τα μαλλιά στον μισό χρόνο απ’ ότι συνήθως, αφηνοντάς τα όμως μαλακά και μεταξένια!

#2. Απέφυγε τα «βαριά» conditioner και προϊόντα για μαλλιά. Προσθέτοντας στην τρίχα έξτρα ενυδάτωση με αυτά τα προϊόντα, προσθέτεις και τον διπλάσιο χρόνο στεγνώματος! Άσ’ τα αυτά για όταν έχεις χρόνο!

#3. Κάνε τον γνωστό κότσο! Το μυστικό με το να στεγνώνεις φυσικά τα μαλλιά σου και γρήγορα είναι να στεγνώσεις πρώτα τη ρίζα. Ξέπλυνε πάρα πολύ καλά τα μαλλιά από το σαμπουάν, τύλιξέ τα στην πετσέτα και άρχισε να τρίβεις –απαλά- τις ρίζες. Έπειτα, πιάστα κότσο και είσαι έτοιμη! Άσε που μετά από λίγο θα έχεις τέλεια beach waves!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!