Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η 5λεπτη ρουτίνα στο ντους για υγιή μαλλιά

Τέλος στις ταλαιπωρημένες άκρες!


Κέλλυ Νόβακ

Έχω σγουρά, (βαμμένα) ξανθά, μαλλιά με αδύναμη τρίχα. Καταλαβαίνεις λοιπόν, τι χαρές κάνω όταν τα μαλλιά μου «κάθονται» ωραία μια μέρα! Νιώθω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα! Αλλά δεν συμβαίνει τυχαία όλο αυτό, θέλω να σου πω. Τις φορές εκείνες που λίγο πριν βγω από το ντους, ασχολούμαι μόλις 5 λεπτάκια παραπάνω με τα μαλλιά μου, πάντα –μα πάντα- θα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα τελικά.

Ακολουθώντας αυτή την 5λεπτη ρουτίνα λοιπόν, η οποία βοηθάει εξαιρετικά τις ταλαιπωρημένες άκρες (και όχι μόνο) θα είσαι και εσύ πάντα σίγουρη ότι τα μαλλιά σου είναι υγιή, λαμπερά και στην… τρίχα!

#1. Επένδυσε σε μια καλή μάσκα μαλλιών για θρέψη και εφάρμοζε στις άκρες αφού έχεις λουστεί. Άφησε μόλις λίγα λεπτά (1-2 top) καθώς οι άκρες είναι ευαίσθητες οπότε θα απορροφήσουν όλα τα συστατικά της μάσκας αμέσως.

#2. Εφάρμοσε ένα leave-in-conditioner (ένα δηλαδή που δεν θέλει ξέβγαλμα) ή ένα serum το οποίο θα ενυδατώσει τα μαλλιά και θα τα προστατέψει από τις υψηλές θερμότητες (ειδικά σε περίπτωση που έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό εργαλείο για τα μαλλιά).

 

#3. Μιας και λέμε για λάμψη και θρέψη των άκρων και όλης της τρίχας γενικότερα, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό, από ένα λαδάκι. Είτε λάδι καρύδας, argan, jojoba, δαφνέλαιο κτλ. όλα θα συμβάλλουν στην βαθιά ενυδάτωση της τρίχας σου!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή