Skip to main content

BEAUTY TIPS

Ταλαιπωρημένα μαλλιά: Μήπως φταίει το σεσουάρ μαλλιών σου;

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το χρησιμοποιείς λάθος!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, είμαι σίγουρη ότι κάνεις τα πάντα για να είναι τα μαλλιά σου υγιή. Και ειδικά, τώρα το καλοκαίρι. Ξέρω ότι προσπαθείς με κάθε τρόπο να τα προστατέψεις, όταν αυτά είναι εκτεθειμένα πολύ ώρα στον ήλιο, αλλά τις υπόλοιπες ώρες τι κάνεις για αυτά; Πώς τα διατηρείς ενυδατωμένα και υγιή; Γιατί μπορεί να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου και παρόλα αυτά, να είναι ταλαιπωρημένα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας είναι ο πιο πιθανός λόγος που συμβαίνει αυτό: το πιστολάκι για τα μαλλιά σου!

Η καθημερινή χρήση του σεσουάρ για τα μαλλιά είναι από τους πιο κοινούς λόγους που είναι κατεστραμμένα. Η καθημερινή επαφή της τρίχας, με υψηλές θερμοκρασίες την κάνει πιο αδύναμη.

Στεγνώνοντας τα μαλλιά σου με το πιστολάκι, έχει ως αποτέλεσμα να αφυδατώνεται η τρίχα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να σπάει πιο εύκολα. Αν, παρόλα αυτά, δεν μπορείς με τίποτα να αποχωριστείς αυτό το εργαλείο, είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείς σωστά.

Αρχικά, πριν στεγνώσεις τα μαλλιά σου, είναι απαραίτητο να εφαρμόσεις ένα προϊόν που θα τα προστατέψει από την θερμότητα. Επίσης, είναι σημαντικό το σεσουάρ που χρησιμοποιείς να είναι καλής ποιότητας και να είναι να στεγνώνει τα μαλλιά σου γρήγορα! Έτσι, δεν θα έχεις για πολύ ώρα τα μαλλιά σου εκτεθειμένα στην θερμότητα. Επίσης, απέφευγε να φέρνεις το πιστολάκι σε κοντινή επαφή με την τρίχα και να τα στεγνώνεις από απόσταση.

Tip: Όταν λούσεις τα μαλλιά σου, πριν χρησιμοποιήσεις το σεσουάρ, εφάρμοσε μια ενυδατική μάσκα μαλλιών. Μην την ξεβγάλεις τελείως και άφησε λίγο προϊόν στα μαλλιά. Αυτό θα τα προστατέψει από την θερμότητα, ενώ θα τα διατηρήσει την τρίχα ενυδατωμένη.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department