Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτή η απόχρωση θα αντικαταστήσει το κόκκινο κραγιόν φέτος το Φθινόπωρο

Βρες την σωστή απόχρωση, ανάλογα με την τονικότητα της επιδερμίδας σου.


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω αν τα έμαθες τα νέα; Αλλά τα ‘90s κυριαρχούν τις εμφανίσεις μας, φέτος. Η μόδα της δεκαετίας αυτής, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ενδυματολογικές μας επιλογές, αλλά και σε αυτές που αφορούν τα θέματα της ομορφιάς!

Ένα… blast from the past από τις beauty τάσεις της εποχής; Το καφέ κραγιόν! Και ενώ είμαι σίγουρη, ότι αν ήσουν έφηβη την εποχή εκείνη και είχες με αποτυχία, προσπαθήσει να εφαρμόσεις αυτό το κραγιόν, τώρα σου διαβεβαιώσω ότι θα το φοράς με περηφάνεια! Τόση ώστε να γίνει η αγαπημένη σου απόχρωση κραγιόν για την σεζόν, και να αντικαταστήσει μέχρι και τα classics, όπως το κόκκινο κραγιόν!

Πώς όμως ξέρεις ότι το καφέ κραγιόν, σου ταιριάζει απόλυτα; Αρκεί να επιλέξεις την σωστή απόχρωση σύμφωνα με την τονικότητα της επιδερμίδας σου! Ιδού, το πόρισμα λοιπόν…

Για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες: Επίλεξε ένα καφέ κραγιόν που έχει μπεζ τονικότητα για να ταιριάζει άψογα με τους «ψυχρούς» τόνους της επιδερμίδας σου.

Για λίγο πιο σκούρες επιδερμίδες (medium): Προτίμησε ένα καφέ κραγιόν που να έχει τονικότητες του πορτοκαλί ή του κόκκινου, βλ.terra-cotta.

Για σταρένιες επιδερμίδες: Προτίμησε μια πιο θερμή, καφέ απόχρωση, όπως το σοκολατί χρώμα.

Για σκούρες επιδερμίδες: Για να είσαι σίγουρη ότι υπάρχει αντίθεση ανάμεσα στο δέρμα σου και το κραγιόν, επίλεξε είτε αποχρώσεις αρκετά σκούρες, είτε πιο tan και παστέλ καφέ αποχρώσεις.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department