Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτά τα έλαια ομορφιάς χρησιμοποιούν οι αγαπημένες σου σταρ

Δεν τα αποχωρίζονται με τίποτα!


Κέλλυ Νόβακ

Με την θερμοκρασία να πέφτει, η ενυδάτωση της επιδερμίδας μας, γίνεται όλο και πιο σημαντική. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Ενισχύουμε την ρουτίνα ομορφιάς μας!

Και όπως γνωρίζεις πλέον ένα face oil είναι από τα βασικά προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να υπάρχει στο μπάνιο σου και να αποτελεί μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σου! Ειδικά, το φθινόπωρο και τον χειμώνα, λόγω του καιρού, το δέρμα μας έχει ανάγκη από ένα θρεπτικό και σούπερ ενυδατικό έλαιο ομορφιάς.

Την ίδια γνώμη πάντως, έχουν και πολλές διάσημες κυρίες οι οποίες ειδικά αυτή την περίοδο δεν αποχωρίζονται ποτέ το αγαπημένο τους έλαιο. Τι χρησιμοποιούν; Διάβασε παρακάτω!

 

Olivia Culpo

4celebs_faceoils_01.jpg

Η Olivia Culpo βάζει λίγες σταγόνες από έλαιο Βιταμίνης Ε στην ενυδατική της κρέμα.


Nicole Scherzinger

4celebs_faceoils_02.jpg

«Το αγαπημένο μου έλαιο είναι το λάδι καρύδας. Είναι αντιβακτηριδιακό και σούπερ ενυδατικό! Το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο και το σώμα!», δηλώνει η γνωστή τραγουδίστρια.


Emma Stone

4celebs_faceoils_03.jpg

Η γνωστή ηθοποιός χρησιμοποιεί argan oil για το πρόσωπο. «Άλλαξε πραγματικά το δέρμα μου. H makeup artist μου, μου το είχε πρωτοσυστήσει και από τότε το αγαπώ. Το αγαπώ!»


Gabrielle Union

4celebs_faceoils_04.jpg

Η ηθοποιός λατρεύει το camelia oil. «Έχει πραγματικά μεταμορφώσει το δέρμα μου! Έχω πει στους πάντες για αυτό! Δεν παίρνω λεφτά από το προϊόν, αλλά πιστεύω ότι αυτό το έλαιο είναι θεόσταλτο! Είναι εκπληκτικό!»

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα