Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα μυστικά της Zoe Kravitz για τέλειες εμφανίσεις

Προϊόντα και συνήθειες στα οποία ορκίζεται.


Κέλλυ Νόβακ

Το μεγαλύτερο μάθημα που της έδωσε ποτέ ο πατέρα της, Lenny Kravitz ήταν να προσέχει πάντα τον εαυτό της, δήλωσε πρόσφατα η Zoe Kravitz. «Είναι πάντα σε περιοδεία, οπότε φροντίζει να πίνει πολύ νερό και να κοιμάται καλά. Αυτά έχουν άμεση επίδραση στο δέρμα σου και στο πώς δείχνεις και αισθάνεσαι», αναφέρει η σταρ στην συνέντευξή της για το Harper’s Bazaar.

Το πρόσωπο του YSL Beauty, αποκάλυψε πρόσφατα τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της και τις συνήθειες που ακολουθεί πάντα, όσον αφορά τα μαλλιά, το μακιγιάζ της και την περιποίηση της επιδερμίδας της.

Η αγαπημένη της κρέμα

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Zoe Kravitz προσέχει πάρα πολύ την επιδερμίδα της. Η ίδια δήλωσε ότι χρησιμοποιεί την ενυδατική κρέμα, Retrouvé Intensive Facial Moisturizer, η οποία κοστίζει….. 445 δολάρια γιατί είναι πλούσια και πηχτή και κάνει θαύματα στην επιδερμίδα της!

Τι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της

Σαν πρόσωπο του YSL Beauty που είναι, η συλλογή προϊόντων μακιγιάζ της Kravitz, περιλαμβάνει πολλά προϊόντα του brand. Μερικά που δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα της και της προσφέρουν πάντα άψογες εμφανίσεις είναι το concealer Touche Eclat Radiance Perfecting Pen, το Glow Shot Liquid Highlighter, το Couture Brow για τα φρύδια και το κραγιόν Rouge Pur Couture το οποίο εφαρμόζει σε χείλη και μάγουλα. Έτσι έχει το πιο εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ!

Τι κάνει στα μαλλιά της

«Δεν κάνω πολλά στα μαλλιά μου», δήλωσε σχετικά η Kravitz. Επίσης, δεν χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα για μαλλιά. «Μόλις βρω το στιλ που θέλω, τότε δεν κάνω τίποτα. Επίσης, το γεγονός ότι έχω σγουρά μαλλιά δεν μου επιτρέπει να κάνω πολλά. Έχω περιορισμό στα κουρέματα που θα κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποιο που να είναι τραγικό, αλλά το ένα πράγμα που ήθελα ήταν να κάνω τα μαλλιά μου πλατίνα και το έκανα.»

Φωτό: Instagram @zoeisabellakravitz

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department