Skip to main content

BEAUTY TIPS

Εύκολο μανικιούρ στο σπίτι

Ο απόλυτος οδηγός για το τέλειο μανικιούρ στο σπίτι


Κέλλυ Νόβακ

Αν φτιάχνεις συχνά τα νύχια μόνη σου, τότε γνωρίζεις ότι αυτή η διαδικασία θέλει χρόνο και αφοσίωση. Χάνω πολύ χρόνο στην περιποίηση των άκρων μου σε εβδομαδιαία βάση. Αρνούμαι όμως να χάνω άλλο πολύτιμο χρόνο απλά για να φτιάχνω τα νύχια μου! Γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω έρευνα και να βρω τα καλύτερα tips που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τα καλύτερα μανικιούρ στο σπίτι.

Για καλύτερη απόδοση χρώματος

Για να έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση από το χρώμα του μανό σου, πριν το εφαρμόσεις, άπλωσε πρώτα μια στρώση λευκού μανό και έπειτα το χρώμα που έχεις επιλέξει. Το χρώμα θα δείχνει αμέσως πιο έντονο και πιο ωραίο!

Για γρήγορο στέγνωμα

Για να μην περιμένεις ώρες ατελείωτες μέχρι να στεγνώσουν τα νύχια σου, αφού τα βάψεις, βούτηξέ τα σε ένα μπολ με νερό και παγάκια. Θα στεγνώσουν αμέσως!

Για άψογη εφαρμογή

Αν βαριέσαι να αφαιρείς το περιττό μανό από τα πλαϊνά του νυχιού σου, με την βοήθεια του ασετόν και της μπατονέτας, μπορείς να κάνεις το εξής: πριν ξεκινήσεις το βάψιμο, άπλωσε με ένα πινέλο γύρω από τα νύχια σου, λίγη υγρή κόλλα που έχεις αναμείξει με νερό. Αφού στεγνώσει, βάψε τα νύχια σου. Έπειτα, με ένα τσιμπιδάκι για να φρύδια, αφαίρεσε την κόλλα η οποία θα έχει πάνω και το περισσευούμενο μανό από τα τοιχώματα του νυχιού!

Όταν το βερνίκι «παλαιώνει»

Για ένα άψογο μανικιούρ πρέπει και το βερνίκι να είναι σε καλή κατάσταση. Όταν το αγαπημένο σου βερνίκι αρχίζει να πήξει, μπορείς απλά να το βουτήξεις για λίγα λεπτά μέσα σε ζεστό νερό και θα γίνει και πάλι σαν καινούργιο!

Κεντρική φωτό: Instagram @betina_goldstein

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα