Skip to main content

BEAUTY TIPS

Red Velvet: Κατακόκκινα χείλη σε 4 βήματα

Είναι πανεύκολο!



 Αγαπώ το κόκκινο κραγιόν! Είναι τόσο θηλυκό, ερωτικό, αποπλανητικό.. 

redv750.jpg

Το πρόβλημα είναι πως αυτή η απόχρωση, όσο «νόστιμη» κι αν είναι, τόσο πανικό μπορεί να σου προκαλέσει, όταν έρθει η ώρα να την φορέσεις στα χείλη σου. Μια λανθασμένη κίνηση, λίγη ποσότητα παραπάνω, αρκούν για να αισθανθείς ότι είναι «ξένη» επάνω σου, ότι δε σε κολακεύει καθόλου και σαν να μην έφτανε όλη αυτή η απογοήτευση, πρέπει να αποχρωματίσεις τα χείλη, προκειμένου να αλλάξεις το μακιγιάζ σου. 

Για να μην ταλαιπωρηθείς ποτέ, λοιπόν, αποφάσισα να σου δείξω μερικά μυστικά. Τα ακολουθώ κι εγώ, κάθε φορά που θέλω να βγω έξω «στα κόκκινα» και θέλω να σου πω, πως ναι, το αποτέλεσμα με δικαιώνει. 

Για να στο κάνω ακόμα πιο εύκολο, σου έχω φωτογραφίσει και τα απαραίτητα:

redv751.jpg

Βήμα 1ο: Τα χείλη χρειάζονται ενυδάτωση. Ξεκίνα με λίγη ποσότητα lip balm και άπλωσε την σε όλη τους την επιφάνεια.

Βήμα 2ο: Απομάκρυνε την περιττή ποσότητα του balm, βάζοντας το χαρτομάντιλο ανάμεσα στα χείλη και πιέζοντας το ελαφρώς με το που κλείσεις το στόμα. Αυτό πολλές φορές θα το έχεις  δει ως τρικ για την αφαίρεση του κραγιόν που σου ξέφυγε, όμως εδώ το χρειάζεσαι προκειμένου να μειώσεις την πιθανότητα αλλοίωσης του lipstick, σε περίπτωση που μπερδευτεί με υπερβολική ποσότητα lip balm.

Βήμα 3ο: Αρχικά, θα σχηματίσω το περίγραμμα των χειλιών μου με το απόλυτα χρηστικό και εξαιρετικά οικονομικό double lip pencil, της  TommyG Cosmetics. Είναι το μολύβι που, από τότε που το ανακάλυψα, δεν λείπει ποτέ μα ποτέ από το νεσεσέρ μου και όπως θα δεις στη φωτογραφία, βρίσκομαι στα... τελειώματα και ανυπομονώ να το αγοράσω και πάλι. Οι αποχρώσεις του είναι ακαταμάχητες και ταιριάζουν με κάθε κόκκινο κραγιόν. 

Βήμα 4ο: Η ώρα του κόκκινου! Είμαι φαν του θεϊκού Lacquer Rouge, by Shiseido, γιατί είναι ταυτόχρονα λαμπερό και σοφιστικέ. Η υφή του είναι μεταξένια και η διάρκειά του εκπληκτική. Πώς το εφαρμόζω στα χείλη; Γεμίζω το κέντρο τους κι έπειτα απλώνω το προϊόν με το πινέλο χειλιών ή με το δάχτυλό μου σε όλη την επιφάνεια και φυσικά, χωρίς να ξεπερνάω το περίγραμμα. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή