Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πρόπολη στο πρόσωπο

Πρόπολη στο πρόσωπο: «Ποιο είναι το μυστικό για ματ επιδερμίδα, απαλλαγμένη από τη λιπαρότητα και τα σπυράκια;»



Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκα πολύ. Κι αν σου περιγράψω την εμπειρία που βίωσα για χάρη της επιδερμίδας μου και πως η συγκυρία τα έφερε έτσι, ώστε αυτή να γεμίσει σπυριά και να ξεφλουδιστεί σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου, μπορεί να βάλεις και εσύ τα κλάματα προς ένδειξη συμπαράστασης. 

Παρόλα αυτά, το πάθημα μου έγινε μάθημα και, μέσα από αυτό, ανακάλυψα το πιο ευεργετικό συστατικό προϊόντων για να απαλλαχθώ μια και καλή από τη λιπαρότητα του δέρματος και τα μικρά, λευκά σπυράκια. 

Η πρόπολη είναι το πιο αποτελεσματικό συστατικό προϊόντος που έχω συναντήσει ποτέ! Έχει ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες που βοηθούν στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με τις αντιβιοτικές ιδιότητες, που αντιμετωπίζουν καταστάσεις, όπως τα σπυράκια. Το δέρμα γίνεται λαμπερό και αψεγάδιαστο μέσα από την καθημερινή εφαρμογή της. Γι αυτό, σου προτείνω να αγοράσεις ένα προϊόν καθαρισμού, που περιέχει την πρόπολη κι έπειτα να επενδύσεις σε λοσιόν ή κρέμα με το ίδιο συστατικό. 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα