Τέλειο μανικιούρ στο σπίτι; ΕΥΚΟΛΑ - AllYou.gr

Search

Τέλειο μανικιούρ στο σπίτι; ΕΥΚΟΛΑ

Κι όμως γίνεται!

07 Ιουλίου 2016

Θέλεις να κάνεις μανικιούρ και δεν έχεις χρόνο ή πολλά χρήματα για να… τρέχεις στους ειδικούς; Κανένα πρόβλημα! Γιατί σήμερα θα σου αποκαλύψω πώς μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη σου, σε 2 βήματα!

1. Προετοιμασία

Αρχικά, προετοίμασε τα άκρα σου, μουλιάζοντάς τα σε νερό. Έπειτα, «μαλάκωσε» τις παρανυχίδες με κάποιο έλαιο και με ένα ειδικό εργαλείο, κόψε τις και σπρώξε τυχόν περιττό δέρμα που προεξέχει από τα νύχια, προς τα μέσα. Αν χρειαστεί, κόψε και τα νύχια σου (όσο πιο κοντό το μήκος, τόσο περισσότερο θα κρατήσει και το βερνίκι).

2. Βάψιμο

Ξέβαψε αρχικά τυχόν κατάλοιπα από προηγούμενα βερνίκια. Έπειτα άπλωσε την βάση. Απόφυγε την μεγάλη ποσότητα βερνικιού. Και στη συνέχεια, ας περάσουμε στο βάψιμο. Η καλύτερη διαδικασία είναι να βάψεις σε τρεις πινελιές έτσι ώστε να πάει παντού. Εάν το βερνίκι πάει και εκτός νυχιού, τύλιξε μια μικρή ποσότητα βαμβακιού στην μύτη της λίμας σου, βούτηξε στο ασετόν και σβήσε με προσοχή. Τέλος, ολοκλήρωσε με ένα top coat καλής ποιότητας και «κλείδωσε» μέχρι και τις άκρες των νυχιών έτσι ώστε να μην ξεβάψουν εύκολα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!