Πώς να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγάλα - AllYou.gr

Search

Πώς να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγάλα

Χείλη έτοιμα για φίλημα!

04 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Τρέμε Kylie Jenner! Μπορεί η γνωστή ριάλιτι σταρ να ξεκίνησε την… τάση των μεγάλων χειλιών, από την στιγμή που «φούσκωσε» τα δικά της με εμφυτεύματα, για να δείχνουν πιο πλούσια, αλλά εμείς δεν χρειάζεται να περάσουμε μια τόσο επίπονη διαδικασία για να αποκτήσουμε παρόμοιο αποτέλεσμα!

Με την βοήθεια του σωστού μακιγιάζ, μπορούμε να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων χειλιών. Τέσσερα, απλά βήματα αρκούν για να τα καταφέρεις! Ποια είναι αυτά; Σου λέω παρακάτω!

Βήμα #1: Concealer

4tipsforfullerlips_01.jpg

Αφού έχεις κάνει ένα lip scrub για λεία χείλη, δημιουργώντας μια καλή βάση για να εφαρμόσεις το κραγιόν σου, τότε άπλωσε μια μικρή ποσότητα concealer. Το concealer θα φωτίσει τα χείλη, κάτι που θα βοηθήσει ώστε να δείξουν πιο πλούσια.

Βήμα #2: Μολύβι χειλιών

4tipsforfullerlips_02.jpg

Για μεγάλα χείλη, σημαντικό ρόλο παίζει η εφαρμογή του μολυβιού για τα χείλη. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων χειλιών. Σχεδίασε ένα περίγραμμα γύρω από τα χείλη σου, ξεκινώντας μόλις λίγα εκατοστά λίγο (πολύ λίγο!) πιο πάνω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου. Έπειτα γέμισε τις άκρες με το μολύβι του οποίου η απόχρωση μπορεί να είναι και ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν σου.

Βήμα #3: Κραγιόν

4tipsforfullerlips_03.jpg

Εφάρμοσε το κραγιόν, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Κάνε πολύ καλό blending του κραγιόν και του μολυβιού για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Βήμα #4: Lip gloss

4tipsforfullerlips_04.jpg

Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε με ένα lip gloss σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση (μπορεί να έχει και λίγο glitter αν θες). Εφάρμοσέ το μόνο στο κέντρο των χειλιών σου για να τα κάνεις να δείχνουν ακόμη πιο γεμάτα!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!