3 σπιτικά «γιατροσόφια» που βοηθάνε την ακμή - AllYou.gr

Search

3 σπιτικά «γιατροσόφια» που βοηθάνε την ακμή

Εύκολα και αποτελεσματικά.

07 Νοεμβρίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Υπάρχει άνθρωπος που να μην τον… εκνευρίζουν τα σπυράκια; Όχι, δεν υπάρχει στο λέω εγώ! Και δεν έχει σημασία τι ηλικία έχεις. Θα εμφανιστούν στα 15, τα 25, 35 μέχρι και στα 45!

Κανείς και καμία πάντως δεν θέλει να έχει σπυράκια στο πρόσωπο, ειδικά αν αυτά είναι αποτέλεσμα ακμής. Και ενώ μια φαρμακευτική αλοιφή μπορεί να έχει αποτελέσματα, υπάρχουν και μερικά σπιτικά γιατροσόφια που μπορεί να δοκιμάσεις κανείς και να δεις άμεσα αποτελέσματα!

Για οικονομικότερες λύσεις λοιπόν, κάνε scroll down!

Μέλι

Το μέλι (προτιμότερο να είναι βιολογικό) έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες οπότε το κάνει κατάλληλο για να «σκοτώσει» τα βακτήρια που προκαλούν τα σπυράκια. Μειώνει το πρήξιμο, την κοκκινίλα και κάνει το δέρμα πιο απαλό.

Μοσχοκάρυδο

Το αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριδιακό μπαχαρικό βοηθάει στην μείωση της κοκκινίλας και «καθαρίζει» τους πόρους. Επίσης, μειώνει τυχόν σημάδια που αφήνει η ακμή.

Σκόρδο

Το σκόρδο σταματάει από το να «βουλώνουν» οι πόροι ενώ μειώνει την φλεγμονή. Διαθέτει ένα συστατικό το οποίο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ βοηθάει πολύ τις λιπαρές επιδερμίδες (οι οποίες παρουσιάζουν συχνότερα ακμή).

Φωτό: helloglow.coΑκολούθησε το allyou στο Instagram!