Skip to main content

DO IT YOURSELF

Έρωτας με άρωμα καλοκαιριού...

...ή -όπως λέμε- my #summerwithambre!



Καλοκαίρι είσαι δικό μου! Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε πάρει μακριά μου. Πόσο χαίρομαι που ήρθες πάλι στη ζωή μου! Οι αιώρες, οι λευκές αμμουδιές, τα καταγάλανα νερά, ο καυτός ήλιος, τα δροσιστικά κοκτέιλ που πριν λίγο έμοιαζαν όνειρο, έγιναν, πάλι, κομμάτι της πραγματικότητας μου, της καθημερινότητας μου... 

Είναι αυτή η περίεργη αίσθηση που μόνο το καλοκαίρι σε κάνει να νιώθεις. Η αίσθηση πως πετάς ανάμεσα στα σύννεφα...

Βρίσκομαι σ’ ένα νησί στο Ιόνιο, στο πιο αξιοζήλευτο σημείο του πλανήτη. Εδώ που το τοπίο μοιάζει με παράδεισο. Εξωτικό, ερωτικό, τροπικό... Ο βασιλιάς ήλιος ζεσταίνει την ψυχή και το σώμα μου, οι ακτίνες του χαϊδεύουν απαλά το κορμί μου και το ζωγραφίζουν με σοκολατένιες πινελιές σαν να βρήκαν τον τέλειο καμβά... 

Εδώ ανακαλύπτω πια τον εαυτό μου, την αύρα μου, την αληθινή μου εικόνα. Εδώ έγινε κάτι μαγικό, σαν μια νεράιδα να με έλουσε με χάρες. Αισθάνομαι θεότητα της ομορφιάς, η επιδερμίδα μου λαμπερή και μεταξένια, σφύζει από υγεία, το άρωμα μου μεθυστικό, κάνει τα βλέμματα να γυρίζουν στο πέρασμά μου.

Κι εκείνος... Ώρες ολόκληρες στο ίδιο σημείο, σε μια μόνο στιγμή κάνει την απόσταση μεταξύ μας μικρή, ελάχιστη, αφού τόσες μέρες το βλέμμα του το ένιωθα επάνω μου διστακτικό. Ήξερα καλά πως τον είχα κερδίσει από την αρχή και να που επιβεβαιώθηκα.

Θυμάμαι την πρώτη του φράση: "Όλα επάνω σου είναι τόσο ιδανικά πλασμένα, που λειτουργούν σαν μαγνήτης. Αισθάνομαι να με τραβάει κοντά σου κάτι μυστήριο, κάτι παράξενα μαγικό που δεν μπορώ να εξηγήσω".

Ναι! Είναι το υπέροχο μυστικό μου. Αυτό για το οποίο νιώθω ξεχωριστή και περήφανη! Αυτό που μόνο εσύ, η φίλη μου, αξίζεις να στο εκμυστηρευτώ και να το μοιραστώ μαζί σου.

Οι καλοκαιρινές μου στιγμές έχουν άρωμα καρύδας, βούτυρο karité και βιταμίνη Ε. Είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός προστασίας και μαυρίσματος. Έχουν όνομα τα καλοκαίρια και οι στιγμές μου. Έχουν ταυτότητα και βρίσκονται φυλαγμένα στο πιο κομψό και πρακτικό μπουκαλάκι. 

Τα λάδια μαυρίσματος Ambre Solaire προσφέρουν ιδανικό μαύρισμα με πολλές επιλογές σε δείκτη προστασίας (χωρίς SPF, SPF 6, 10, 20, 30). Προσφέρουν ενυδάτωση και φροντίδα της επιδερμίδας. Αλλά και ειδικά το Ambre Solaire Λάδι Μαυρίσματος με άρωμα καρύδας προσφέρει τροπικό μαύρισμα που θρέφει την επιδερμίδα για νέες καλοκαιρινές αναμνήσεις με άρωμα καρύδας!

Και μετά τις διακοπές, θα συνεχίσω να αναδεικνύω το μαύρισμά μου. Για μετά τον ήλιο και τις διακοπές, έχω το Ambre Solaire After Sun Oil, με μεταξένιο τελείωμα και συνδυασμό 3 ελαίων! Τώρα το καλοκαίρι και το μαύρισμα δεν φεύγουν ποτέ!

Μύρισε καλοκαίρι, μύρισε έρωτα, μύρισε Ambre Solaire! 

Αναζήτησε τα αντηλιακά λάδια μαυρίσματος και το after sun της Ambre Solaire και γίνε κι εσύ η πρωταγωνίστρια της παραλίας!  

ambremesa750.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.