Μια περιπέτεια στο υπόγειο ενός εγκληματία! - AllYou.gr

Search

Μια περιπέτεια στο υπόγειο ενός εγκληματία!

Σήμερα, η Ειρήνη σε πάει βόλτα στη δική της προσωπική περιπέτεια και σου περιγράφει πώς κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια ενός εγκληματία.... σώα και αβλαβής!

24 Νοεμβρίου 2015

Τι σκέφτεσαι; Τι νιώθεις διαβάζοντας τον τίτλο αυτό; Τα χειρότερα έρχονται στο μυαλό, όταν πρόκειται για μια εγκληματική υπόθεση, σωστά; Ευτυχώς είμαι εδώ, σώα και αβλαβής και σου κρατώ καθημερινά συντροφιά! 

Μου πήρε μια ολόκληρη ώρα για να κατορθώσω να βγω από εκεί μέσα. Το πώς βρέθηκα στο υπόγειο αυτό ούτε που το κατάλαβα. Ήταν ιδέα ενός φίλου μου αστυνομικού, να πάμε για εξερεύνηση σε ένα περίεργο σπίτι. Κι εγώ, που λατρεύω το μυστήριο, δεν μπόρεσα να αρνηθώ. Μου είπε πως θα ψάξουμε όλα του τα αντικείμενα, όσο ο ψυχοπαθής δολοφόνος είναι εκτός και τα στοιχεία που θα βρούμε θα τα δώσουμε στην αστυνομία, προκειμένου να τα εξετάσει και να προχωρήσει στην εξιχνίαση όλων των εγκλημάτων του και τη σύλληψή του. Για καλό πήγα, σε μπελά βρέθηκα!

Λεωφόρος Κηφισίας 265, χωμένο μέσα σε μια στοά. Κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφθεί πως εκεί έκρυβε όλα του τα μυστικά ο serial killer των βορείων προαστίων. Κάτω από τη μύτη των ανυποψίαστων κατοίκων και των αρχών. Αλυσίδες, γάντζοι, ένα τραπέζι κάπου στη μέση του χώρου, βρωμιά και αίμα. Τρομοκρατήθηκα! Δακτυλικά αποτυπώματα επάνω στον τοίχο. Κάποιος τραυματίστηκε εδώ. Κάποιος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά βασανίστηκε. Κι αν δολοφονήθηκε; 

Όλα γύρω μας έδειχναν ότι κινδυνεύουμε. Προσπαθούσα να βρω όλο και περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία. Ο φίλος μου τον παρακολουθούσε καιρό τώρα. 

Κάποια στιγμή δεν άντεξα. Ζήτησα να απομακρυνθούμε. Άκουσα κάτι βήματα και κοκάλωσα. Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι κλείνοντας την πόρτα, βρεθήκαμε παγιδευμένοι. Μα δεν μπορεί... κάποιος τρόπος θα υπάρχει, σκέφτηκα. Γρίφοι παντού. Προσπαθούσα να συνδυάσω τις ελάχιστες γνώσεις μου με τα εργαλεία γύρω μου. Μα να καλέσουμε βοήθεια, να φωνάξουμε! Κι αν μας ακούσει; Όχι δεν ήταν καλή ιδέα... Τικ τακ τικ τακ... Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα. Θα επιστρέψει και θα μας κάνει να υποφέρουμε. Το χειρότερο σενάριο δεν θέλεις να σου το πω... Παρότι είχα τον φίλο μου πλάι μου, παρά τη σημαντική του ιδιότητα, δεν ένιωθα καθόλου ασφαλής. Μας πήρε μια ολόκληρη ώρα για να δραπετεύσουμε πριν επιστρέψει. Η αγωνία μου δεν περιγράφεται. Πόσο πόνο θα προκαλούσα στην οικογένεια μου αν μου συνέβαινε κάτι κακό; 

Θα αναρωτιέσαι πώς γλύτωσα, μα δεν θα σου το πω. Σε προκαλώ – προσκαλώ να δείξεις γενναιότητα και να το δοκιμάσεις. Κι αν δεν τα πηγαίνεις καλά με τους ψυχοπαθείς δολοφόνους, υπάρχουν κι άλλες δεκάδες συναρπαστικές περιπέτειες, μέσα στα δωμάτια απόδρασης σε ολόκληρη την Αθήνα, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ήρωας! 

Τα  escape rooms είναι το νέο trend διαδραστικών παιχνιδιών στην Ελλάδα και αγαπήθηκαν από μικρά και μεγάλα παιδιά από την πρώτη στιγμή! Κινηματογραφικό περιβάλλον, μυστήριο και γρίφοι, έντονη συναισθηματική φόρτιση, φαντασία και λογική σε εγρήγορση και ο χρόνος με το σταγονόμετρο να τελειώνει εις βάρος σου. Ιδανική επιλογή για εναλλακτική διασκέδαση! 

Εγώ, απόψε θα το δοκιμάσω ξανά. Εσύ, τολμάς;

Αν είσαι αρκετά θαρραλέα, σε περιμένω στο BrainQuest (Λεωφόρος Κηφισίας 265, εντός στοάς Ζευς, Κηφισιά). Ακολούθησε το allyou στο Instagram!