Αγάπη, θάλασσα και πολύ handmade #UnderTheTree! - AllYou.gr

Search

Αγάπη, θάλασσα και πολύ handmade #UnderTheTree!

Οι γιορτές πλησιάζουν και η Ειρήνη δεν χορταίνει τις βόλτες που μοιάζουν με παραμύθι! Γι’ αυτό σήμερα ανοίγει την ατζέντα της και σου αποκαλύπτει το καλύτερο γιορτινό event που αξίζει να επισκεφτείς!

08 Δεκεμβρίου 2015

-17! Όχι δεν βρίσκομαι κάπου στο Βόρειο Πόλο και δεν αναφέρομαι σε βαθμούς Κελσίου, ΑΛΛΑ στις μέρες που απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα! 

Η Αθήνα έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά της, ο κόσμος έχει ξεχυθεί στις αγορές και η ατμόσφαιρα είναι -ομολογουμένως- πιο ρομαντική, πιο χρωματιστή, πιο μυρωδάτη, πιο φωτεινή από ποτέ.

Σήμερα λοιπόν λέω να μείνω μέσα. Φοράω ακόμα αυτές τις κόκκινες καρό πιτζάμες μου και τις χνουδωτές παντόφλες μου! Έχω ανάψει το αρωματικό μου κερί και είμαι έτοιμη να φτιάξω τον αγαπημένο μου καφέ - espresso Vanilla Amaretti, από τη limited edition της Nespresso- για να καθίσω στην αναπαυτική μου πολυθρόνα και να εκθέσω δημοσίως την ατζέντα μου...

Ώρα να κρατήσεις σημειώσεις!

Όπως έχεις καταλάβει, για να προλάβεις να απολαύσεις όλες τις μοναδικές στιγμές του Δεκεμβρίου, με τις φίλες, με τα παιδιά, με τους γονείς ή με το αμόρε σου, πρέπει να τον βάλεις σε τάξη –τον Δεκέμβρη, εννοώ. 

12, 13 και 14 του μήνα όλοι οι δρόμοι οδηγούν νότια και πιο συγκεκριμένα, στο χώρο του  Balux Prive, στη Γλυφάδα.

Ένα τριήμερο Χρστουγεννιάτικο event στήνεται εκεί από τη moussou και μοιάζει σαν παραμύθι. Στολίδια, γλυκά, ζωγραφιές, δώρα, ξωτικά, μουσικά συγκροτήματα, face painting, handcrafts, workshops χειροτεχνών, παρουσιάσεις, ομιλίες, κληρώσεις δώρων, όπως ταξίδια και εκπτωτικά κουπόνια από τη Moussou, Welcome Gifts και φυσικά ο Άγιος Βασίλης που περιμένει με ανυπομονησία την ευχή σου για το φετινό Under The Tree δώρο σου!

Όλα αυτά με θέα το μαγευτικό τοπίο της θάλασσας και εντελώς δωρεάν, από τις 12 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. 

mou750.png

P.S.: Στην αίθουσα θα υπάρχει ειδικός χώρος όπου θα συγκεντρώσουμε ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα και φάρμακα για τους συνανθρώπους μας. 

Μπες στο https://moussou.com/ και δες αναλυτικά το πρόγραμμα ανά ημέρα.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!