Μη βγάζεις γλώσσα! - AllYou.gr

Search

Μη βγάζεις γλώσσα!

Η Λένα σήμερα και... φυτεύει σπόρους και βγάζει γλώσσα! Ακολούθησέ την!

16 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα σε λίγες μέρες. Τόσο γρήγορα. Και να πεις πως δεν τα περιμένω, δεν τα λαχταράω... Αλλά κάτι με κρατάει. Κι εσένα; Είναι οι μέρες, οι καιροί, τα περίεργα γύρω μας (και μέσα μας)... ΄Όλο κάτι προσπαθώ να βρω για να μου φτιάξω το κέφι. Και να δείς που τα καταφέρνω! Σήμερα, ας πούμε, θα πάω να ψάξω και να βρω τις πιο όμορφες καρτες για τους ανθρώπους που αγαπάω. 

Ακόμα κι αν δεν καταφέρω να κάνω δώρα σε όλους, α, μια κάρτα γιορτινή οπωσδήποτε θα τους χαρίσω. Αγορασμένη και γραμμένη ειδικά για τον καθένα τους. Πάω για τον "Σπόρο" λοιπόν. Δεν ξέρεις τον Σπόρο; Δεν ξέρεις τι χάνεις. Είναι στην Κηφισιά, στην οδό Δροσίνη στο νούμερο 7, κι είναι ένας μικρός παράδεισος με βιβλία, κάρτες, μικρά δώρα, μεταξοτυπίες και ατμόσφαιρα vintage. 

Θα ψάξω προσεκτικά, θα μου προσφέρουν και καφέ, και ξέρω πως φεύγοντας, εκτός από τις υπέροχες κάρτες που θα έχω αγοράσει, θα έχω κερδίσει και κάτι πολύ χρήσιμο: μια γιορτινή διάθεση!

Το απόγευμα θα πάω Πορτα. Εκεί που έχω δει μόνο πολύ καλό θέατρο.

Απόψε οι "Σκοτεινές Γλώσσες", του Άντριου Μπόβελ, σκηνοθετημένες από τον αγαπημένο μου Θωμά Μοσχόπουλο, ψυχολογικό θρίλερ με πολλές ανατροπές, ξέρω πως θα με παρασύρουν σε μονοπάτια ποιητικά, ατμοσφαιρικά και ιδιαίτερα.

Υπέροχο το "σχήμα" των πρωταγωνιστών: Χρήστος Λούλης, Αννα Μάσχα, Γιώργος Χρυσοστόμου, Αννα Καλαιτζίδου, υπέροχος και ο καμβάς που πάνω του, οι τέσσερις τους θα ξετυλίξουν το κουβάρι μιας ιστορίας που δεν έχει μια και μόνη ανάγνωση, αλλά και δεύτερη και τρίτη. Όπως, τελικά οι προσωπικές ιστορίες όλων μας. Οι σχέσεις όλων μας.

Η παράσταση αρχίζει στις 20.00. Θα σε περιμένω στην είσοδο, Στην Πόρτα. Στη Λεωφόρο Μεσογειων, στο νούμερο 59. 

Ως την επόμενη Τετάρτη, φιλιά. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!