Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ροκ, χορός και ατμοσφαιρικό ποτό

Το μενού της Χρύσας σήμερα έχει τρία σε ένα. Θα ανακατέψει μουσικές και θα σε παρασύρει!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Δευτέρα σήμερα και θέλω να ξεκινήσω την εβδομάδα μου με πολύ κέφι και μουσική! Τι μουσική; Τα πάντα! Mixed music. Και δεν θα κάτσω απλά να τη ακούω, πάω με σκοπό να χορέψω (όσοι πιστοί προσέλθετε)!

Πρώτη στάση στο Fox (Τριπτολέμου 30, Γκάζι) 

Κλασικό ροκ και μέταλ στέκι στο Γκάζι, με διακόσμηση που σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα: εκατοντάδες αφίσες από θρυλικές ροκ και μέταλ μπάντες, industrial πινελιές, τραπέζια μπιλιάρδου και εκπληκτικοί φωτισμοί. Η μουσική; Ό,τι θα ήθελε να ακούσει κάθε μεταλάς/ροκάς που... σέβεται τον εαυτό του από ένα μπαρ που σέβεται τους θαμώνες του: από Metallica και Slayer μέχρι Anthrax, Maiden, Metallica και Marilyn Manson. To απλό ποτό κοστίζει 7€ και η μπύρα 5€.

Ο χορός συνεχίζεται με πιο dance ρυθμούς! Δεύτερη στάση στο Dybbuk (Λουκιανού 6, Κολωνάκι)

Ένα φανταστικό dance club άνοιξε για ακόμα μια σεζόν τις glam πύλες του, ανανεωμένο, όμως πιστό στον χαρακτήρα που το ανέδειξε σε ένα από τα καλύτερα after hours μαγαζιά της πόλης. Μαζί του φυσικά επιστρέφουν και όλοι οι Djs που φρόντισαν να ξεσηκώσουν πολύ κόσμο: Cj Jeff, Dj Angelo, George R, Agent Greg, Lefty D και πολλοί ακόμα συμμετέχουν και φέτος σε parties τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα, και φυσικά εγγυώνται… τρελό κέφι και χορό μέχρι πρωίας με tech house/techno/electro ήχους. Είσοδος με ποτό: 10€

Η τρίτη στάση θα είναι η στάση της ξεκούρασης, της ηρεμίας και της χαλάρωσης. Για αυτό θα επιλέξω να γευτώ ένα ατμοσφαιρικό ποτάκι στο Speakeasy (Λέκκα 11, Αθήνα).

Κανονικά το ατμοσφαιρικό αυτό υπόγειο μπαράκι ανοίγει τις πόρτες του μόνο στους «μυημένους» και τους «συστημένους». Βέβαια, δεν ισχύει και τόσο τώρα πια αυτό όσο ίσχυε στις αρχές. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να γνωρίζετε πού βρίσκεται το κουδούνι του Speakeasy, σε μια είσοδο χωρίς σήμανση, ώστε να σας ανοίξουν και να κατεβείτε στον υπόγειο, ατμοσφαιρικό χώρο με τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ.. To απλό ποτό κοστίζει 7€.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα