Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Burger, απόδραση και ατμοί

Η Μαριέτα περνάει άκρως... παιδικά και Χριστουγεννιάτικα, αυτή την Πέμπτη της. 


Μαριέτα Χριστοπούλου

Δεν το έχω κρύψει ποτέ από κανέναν: αγαπώ τα fast foods, αγαπώ τα Goody's Βurger House. Και ειδικά αυτές τις μέρες, τα επισκέπτομαι όχι μόνο για τα... ενήλικα μενού τους, αλλά και για τα πιο παιδικά, που μου δίνουν και δωράκι για καλό σκοπό. Η βόλτα μου, λοιπόν, θα αρχίσει από τα Goody's Burger House σήμερα, γι' αυτό το λόγο. Θέλω να κρατήσω στα χέρια μου ένα ακόμα από τα δωράκια που δίνονται με το γεύμα ArGoodaki. Έχω ήδη το άσπρο αρκουδάκι, και θέλω πολύ να πετύχω το σετ παιδικού σερβίτσιου για να το κάνω δώρο σε μια μικρή μου φίλη, την τσάντα, το αποθηκευτικό κουτί και το αρκουδάκι - μαξιλαράκι. Μα περισσότερο από τα δώρα, θέλω να βοηθήσω τo ArGoodaki να κάνει και αυτή τη χρονιά το θαύμα του. Φέτος η δράση της εκστρατείας φιλοδοξεί να ενισχύσει με τον απαραίτητο εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό που θα προσφέρει το ArGOODaki των Goody’s Burger House, τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και την Α’ Παιδιατρική Κλινική!

https://www.instagram.com/p/BcXRRsYDc20/?taken-by=allyougr

Με γεμάτο στομάχι και χαμόγελο, θα συνεχίσω τη βόλτα μου προς το Γκάζι. Ε, και φυσικά θα πάω στο Christmas Factory! Το Σαββατοκύριακο πέρασα αλλά δίστασα να μπω, όμως τώρα που είναι και οικονομικό το εισιτήριο (1+1 δώρο καθημερινές) θα περάσω την είσοδο χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα αφήσω τα ξωτικά να μου φτιάξουν το κέφι, θα χαζέψω στη Χριστουγεννιάτικη αγορά και σίγουρα θα μπω στο Escape Room! 25 λεπτά για την "Απόδραση με το πνεύμα των Χριστουγέννων" ή 50 λεπτά με τον "Εχθρό των Χριστουγέννων"; Νομίζω το δεύτερο αλλά θα αποφασίσουμε τελευταία στιγμή με την παρέα!
 

TheChristmasFactory2.jpg  

Και μόλις λύσουμε το μυστήριο, θα κλείσουμε την ημέρα κάπου κοντά και όμορφα: στο Τρένο στο Ρουφ! Στο μουσικό Βαγόνι Orient Express, θα απολαύσουμε τους Dilemma στην παράσταση "Amour Noir", όπου προσεγγίζουν με ιδιαίτερο τρόπο τις μουσικές εμπνευσμένων δημιουργών. Θα μοιραστούν μικρές ιστορίες από διάσημα ζευγάρια και σκοτεινούς χαρακτήρες από τη λογοτεχνία, τη μουσική και τον κινηματογράφο... 

Και φεύγοντας, άμα βγάζει και ατμό η αμαξοστοιχία, μια selfie για το καλό! 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.