Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πρωτεύουσας.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ πιάνει κορυφή
Δεν ήμουν ποτέ από εκείνους που πίστευαν ότι το Καρπενήσι είναι νησί. Όχι γιατί έπαιρνα άριστα στη γεωγραφία αλλά επειδή καθώς βρίσκεται κοντά στο πατρικό μου χωριό, από μικρή το έμαθα απέξω και ανακατωτά. Αν και κατά κάποιον τρόπο είναι σαν νησί. Καθώς βρίσκεται σε μια ορεινή, σχετικά δύσβατη περιοχή, σου δίνει την αίσθηση της απομόνωσης παρόλο που δεν περιβάλλεται από θάλασσα. Ιδιαίτερα αν το επισκεφτείς εκτός Σαββατοκύριακου.

*Την Τρίτη, η Κέλλυ με κρασί και φίλους

Είναι ωραίες οι Τρίτες. Μ’ αρέσουν πολύ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί βρίσκονται σε πολύ «προνομιακό σημείο» στην εβδομάδα. Είναι μετά την Δευτέρα (την οποία κανείς δεν αγαπάει μιας και ακολουθείται από το Σ/Κ), και πρόκειται μια μέρα που είμαστε ακόμα ξεκούραστοι από την δουλειά (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον….).

*Την Τετάρτη, η Λένα πάει για τσάι
Οι φίλοι μας οι Άγγλοι δεν ζουν χωρίς αυτό κι ας είναι οι τελευταίοι που το γνώρισαν (μόλις το 1839 το δοκίμασαν!!). Κι εγώ, δεν θα το πιστέψεις, αλλά το αγάπησα μέσα από ένα τραγούδι. Μέσα από το "Τσάι γιασεμιού", της Μαριανίνας Κριεζή και του Λάκη Παπαδόπουλου, με τη φωνή της Αρλέτας. Ξέρεις πώς γίνονται αυτά... Ακούς ένα τραγούδι σε μια πολύ δική σου στιγμή και το ταυτίζεις μ' εσένα και με ό,τι αγαπάς. Και τους στίχους και τη μουσική και... όλα. Έτσι ταυτίστηκα κι εγώ. Με το τραγούδι και το τσάι.

*Την Πέμπτη, η Μαλού ανακατεύει beauty shots

Σήμερα λέω να κάνω μια βόλτα απ' την κουζίνα, στο μπάνιο και άντε και λίγο σαλόνι με συνοδεία όλα τα beauty shots, τις μάσκες ομορφιάς δηλαδή από την Korres. Και λέω να σου πω ότι πρέπει... ΠΡΕΠΕΙ.. να αφιερώνεις μισή ώρα την ημέρα ή μια μέρα ολόκληρη την εβδομάδα στην περιποίηση του εαυτού σου. Μια μέρα που να δίνεις απλά και απλόχερα αγάπη στον εαυτό σου. Σήμερα λοιπόν, θα με αγαπήσω με την αγάπη της Korres

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ μεταμορφώνεται σε early bird
Με τα χρόνια φυσικά και με την δουλειά, αυτό λίγο άλλαξε. Άλλαξε ακόμη περισσότερο όταν η φίλη και συνάδελφος Τίνα, με «ανάγκασε» να πηγαίνω πιο νωρίς στην δουλειά. Πάμε μαζί βλέπεις και η πρωινή παρέα είναι πολύτιμη. Αυτή με έπεισε και σήμερα να ξυπνήσω από το… χάραμα και να πάμε πριν την δουλειά για καφέ. «Ξέρω το τέλειο μέρος για να πάμε!», μου είπε. «Φτιάχνουν τον καλύτερο καφέ και τα καλύτερα homemade σνακ!». Ήξερε ότι στην φράση «καφές-σνακ» θα λύγιζα και το κατάφερε.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

3 συχνά λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το χρώμα των μαλλιών σου

Το ήξερες ότι αυτές οι συνήθειες επηρεάζουν τα βαμμένα μαλλιά;

CELEBS

Πεθανε ο τραγουδιστής Αντώνης Τουρκογιώργης

Ήταν ιδρυτικός μέλος του συγκροτήματος «Socrates Drunk the Conium»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς να «βελτιώσεις» το κάρμα σου με απλούς τρόπους

Γιατί ποιος δεν χρειάζεται ένα καλό κάρμα!