Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πρωτεύουσας.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ μοιράζεται ένα έκτακτο ανακοινωθέν
Περίπου εκατό καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσιάζουν μέχρι τις 9/12 μέσα από τα έργα τους ένα screenshot του πολιτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού σήμερα, με κεντρικό άξονα τη λέξη «ΑΝΤΙ», καθώς σήμερα μια διάθεση εναντίωσης μοιάζει να διαπερνά όλα τα πεδία της ζωής.

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα με την κόρη της κι έναν άσπρο λαγό

Λατρεύω τα μαγαζιά με τη θεματική διακόσμηση, και όταν τα επισκέπτομαι το θεωρώ special έξοδο. Γιατί δεν είναι ότι πας απλά να πιεις έναν καφέ. Σε αυτά τα καφέ/ζαχαροπλαστεία χάνεσαι στη διακόσμησή τους, χαλαρώνεις με τη μουσική τους, μοιράζεσαι την τρέλα τους, νιώθεις σαν να παίζεις σε ταινία του Τιμ Μπάρτον ή σαν να κοιμήθηκες και να ξύπνησες στην Disneyland. Μαγεία. Πόσο την χρειάζομαι στη ζωή μου. 

*Την Τετάρτη, η Λένα στο Μεταξουργείο
Tο Μεταξουργείο, μία από τι πιο αντιφατικές γειτονιές του κέντρου. Από τη μία, αυτή η περιοχή είναι ένα από τα νέα hot spots της Αθήνας, με πανέμορφα νεοκλασικά, ψαγμένα μπαράκια, ιδιαίτερα μικρά μεζεδοπωλεία και εναλλακτικά στέκια για όλα τα γούστα. Από την άλλη, είναι μία "γειτονιά" που σε φέρνει αντιμέτωπη με σκληρές εικόνες της πραγματικότητας: εγκαταλελειμμένα σπίτια, αγοραίος έρωτας, αλισβερίσια ναρκωτικών.

*Την Πέμπτη, η Τίνα επισκέπτεται το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων

δανικό μέρος για να ζήσεις ένα ραντεβού στα όρια της ψευδαίσθησης με τον καλό ή την καλή σου που θα σας εξασφαλίσει συγκλονιστικές φωτογραφίες για το Instagram αλλά και πολύ ανέμελο παιχνίδι.

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ κάνει με παρέα με τους νεκρούς που ζωντανεύουν
Βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή την γιορτή, γιατί έχει μια μυστικιστική ατμόσφαιρα η οποία προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία απ’ αυτές που έχουμε συνηθίσει να ζούμε εδώ εμείς στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα