Έχεις συνέντευξη για καινούργια δουλειά; AYTA πρέπει να φορέσεις - AllYou.gr

Search

Έχεις συνέντευξη για καινούργια δουλειά; AYTA πρέπει να φορέσεις

3 σύνολα που θα σου εξασφαλίσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι!

03 Ιανουαρίου 2016
Συντάκτης : Kelly Novak

Ο Ιανουάριος και ο νέος χρόνος είναι πάντα μια καλή περίοδος για να αλλάξουμε τα πράγματα που δεν μας αρέσουν πια. Η δουλειά είναι και αυτό ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μας και εάν δεν είμαστε καλά με αυτήν, τότε αυτός ο μήνας είναι η ευκαιρία για να αναζητήσουμε κάτι πιο ενδιαφέρον (ακόμα και στην χώρα μας!). 

Ανήκεις σ' αυτούς που (ξανα)βγαίνουν στην αγορά εργασία; Για τα επερχόμενα interviews σου, σου προτείνω 3 outfits τα οποία θα σου χαρίσουν -την αγχώδη εκείνη στιγμή της συνέντευξης- τρομερή αυτοπεποίθηση, τόση ώστε μέχρι να σου εξασφαλίσουν και μια νέα δουλειά!

1. Minimal: Μείνε στην διαχρονικότητα του κλασικού μαύρου χρώματος που αποδίδει δυναμισμό. Προτίμησε μια απλή, μίνιμαλ εμφάνιση και δώσε ένα twist και μια χαλαρότητα στο look, συνδυάζοντας με ένα ζευγάρι sneakers.

3-genius-interview-outfits-01.jpg

2. Power: Για ένα απόλυτα δυναμικό σύνολο, επίλεξε ένα total white look (ή οποιαδήποτε άλλη ουδέτερη απόχρωση) και συνδύασε με ένα παλτό σε έντονο χρώμα. Αυτός ο… ξαφνικός χρωματικός συνδυασμός θα τους κάνει να σε θυμούνται για πάντα!

3-genius-interview-outfits-02.jpg

3. Chic: Για μια πιο ρομαντική και κομψή εμφάνιση και εάν θέλεις ένα πιο casual ύφος, προτίμησε τον κλασικό συνδυασμό του λευκού πουκαμίσου με ένα τζιν παντελόνι. Δώσε μια πιο φρέσκια ματιά σε αυτό με ένα πουκάμισο με φιόγκο και ένα cropped τζιν παντελόνι.

3-genius-interview-outfits-03.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!