Skip to main content

DO IT YOURSELF

Spring Style: Τα 5 ρούχα που ΔΕΝ πρέπει να αποχωρίζεσαι την Άνοιξη

Timeless Fashion!


Κέλλυ Νόβακ

Timeless Fashion!

Ξέρω ότι σου έχει ήδη πει πολλά για το τι πρέπει να φορέσεις φέτος την Άνοιξη, σύμφωνα με τις τάσεις. Αλλά ήθελα και από προσωπικής εμπειρίας να σου πω τι φοράω εγώ. Ασχέτως τάσεων και μόδας. Γιατί -στην τελική- είναι η διαχρονική μόδα που αναζητάμε στις εμφανίσεις μας και οι τάσεις απλά προστίθενται στο παιχνίδι αυτό που παίζουμε με την μόδα.

Δες παρακάτω, λοιπόν, με τι δεν ζω ΠΟΤΕ την σεζόν αυτή!

1. Denim: Οτιδήποτε έχει να κάνει με τζιν ύφασμα, υπάρχει στην ντουλάπα μου! Μπουφάν, φούστα, σορτσάκι, πουκάμισο. Κάτι απ’ όλα αυτά έχω πάντα υπό την κατοχή μου.

5springitemsialwayswear-01.jpg

2. Crop Top: Είναι εδώ και κάποια χρόνια, όπου δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγοράσω ένα νέο crop top για την Άνοιξη! Είναι τόσο εύκολα στο να τα συνδυάσεις (με τζιν, ψηλόμεσες φούστες) και είναι τόσο οικονομικά που πραγματικά η ευκολία τους και μόνο, με εξιτάρει! Άσε που είναι τόσα χρόνια στην μόδα –αν ήταν τελικά ποτέ εκτός μόδας- που συμπληρώνουν όλα τα «χαρακτηριστικά» ενός τέλειου ρούχου.

5springitemsialwayswear-02.jpg

3. Bomber Jacket: Είμαι πιστή φαν του πιο urban στιλ, αν και το bomber είναι πλέον τόσο universal που φοριέται με όλα. Φορέματα -casual ή μη-, φούστες, παντελόνια. Τα πάντα. Δεν «υπάρχω» χωρίς τα bomber μπουφάν μου (α ναι, έχω πάνω από ένα…)

5springitemsialwayswear-03.jpg

4. Flat για όλες τις ώρες: Αγαπώ τα τακούνια, αλλά περισσότερο αγαπώ την άνεσή μου. Και όποιο flat παπούτσι μού το προσφέρει αυτό, plus στιλ στις εμφανίσεις μου, το αγαπώ. Βρες και εσύ το κατάλληλο flat που ταιριάζει στο στιλ σου και φόρεσέ το όλες τις ώρες!

5springitemsialwayswear-04.jpg

5. Φορέματα: Φυσικά και έχω πάνω από ένα φόρεμα. Αλλά δεν είναι τόσο το φόρεμα που λατρεύω να φοράω την Άνοιξη, αλλά ο τρόπος. Και αυτός είναι πάνω από ένα παντελόνι. Είναι εδώ και περίπου 3 χρόνια που πρωτοείδα αυτό το στιλ στις πασαρέλες και από τότε δεν έχω σταματήσει να το φοράω. Γιατί, για άλλη μια φορά, η άνεση και το στιλ κάνουν παρέα…

5springitemsialwayswear-05.jpg

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department