Skip to main content

DO IT YOURSELF

#StylingTips: 3 τρόποι για να δείχνεις ΠΑΝΤΑ fashionable

Μαθήματα μόδας από τις αγαπημένες σου celebrities!


Κέλλυ Νόβακ

Μαθήματα μόδας από τις αγαπημένες σου celebrities!

Όταν κοιτάς τις φωτογραφίες από τις αγαπημένες σου stars, είναι σίγουρο ότι παρατηρείς κάποια κοινά "χαρακτηριστικά": Μπορεί να είναι ρούχα από designers που όλες φοράνε, tricks που όλες εφαρμόζουν για να δείχνουν πιο αδύνατες, ή ακόμα και κάποια κόλπα στα οποία βασίζονται πάντα για να δείχνουν σε όλες τους οι εμφανίσεις κομψές και polished. Eγώ ανακάλυψα ποια είναι αυτά και σου τα παρουσιάζω, με σκοπό να τα εφαρμόσεις για να είσαι πάντα fashionable!

1. Βρες τις ισορροπίες: “Πάντα να βγάζεις το τελευταίο αξεσουάρ που έβαλες πριν βγεις από το σπίτι”, είπε πολύ σοφά κάποτε η Coco Chanel. Πρέπει, λοιπόν, σε όλες σου τις εμφανίσεις να βρίσκεις τις “ισορροπίες”. Πρόσεχε τα μεγέθη με τα οποία "δουλεύεις", τα χρώματα και φυσικά το στιλ που θέλεις να εφαρμόσεις. Εάν για παράδειγμα, θέλεις να φορέσεις ένα ρούχο ή αξεσουάρ το οποίο είναι εντυπωσιακό από μόνο του, τότε “χτίσε” το look σου γύρω από αυτό, βρίσκοντας κομμάτια με πιο λιτή αισθητική.

2. Απόφυγε τα matching outfits: Φυσικά, δεν αναφέρομαι στα μονόχρωμα looks ή στα απολύτως ταιριαστά looks, αλλά οι εμφανίσεις σου δεν χρειάζεται να είναι πάντα «ασορτί». Σίγουρα, πρέπει να υπάρχει αρμονία στα outfits σου, αλλά αυτό μπορείς να το πετύχεις με τις διαφορετικές αποχρώσεις, σχέδια ή και το color-blocking.

3. Πρόσθεσε ένα τρίτο fashion item: Δώσε μια είδους “πολυπλοκότητα” στις εμφανίσεις σου, φορώντας πάντα ένα τρίτο ρούχο. Για παράδειγμα, μην αρκεστείς στο κλασσικό τζιν παντελόνι+t-shirt και πρόσθεσε σε αυτό το σύνολο ένα ενδιαφέρον σακάκι, ή αξεσουάρ.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department