Skip to main content

DO IT YOURSELF

Ζιβάγκο: 3 φρέσκοι τρόποι για να το φορέσεις

Έτσι θα θέλεις να φοράς αυτό το ρούχο κάθε μέρα!


Κέλλυ Νόβακ

Έτσι θα θέλεις να φοράς αυτό το ρούχο κάθε μέρα!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που λατρεύουμε την χειμωνιάτικη μόδα. Ένας από αυτούς είναι το layering. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δημιουργικό από το να ανακαλύπτουμε νέους τρόπους να φοράμε τα ρούχα μας, δημιουργώντας κάθε φορά ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα μέσα από διαφορετικά layers (στρώσεις). Σε αυτό βασικό ρόλο έχει παίξει και ένα τοπ ζιβάγκο. Ένα ρούχο που τις τελευταίες σεζόν αγαπάμε πολύ να φοράμε γιατί προσθέτει στιλ ενώ έχει μια ρετρό διάθεση στο σχέδιό του.

Και επειδή ακριβώς το φοράμε αρκετά τις τελευταίες σεζόν, παρακάτω σου προτείνω 3 νέους τρόπους και συνδυασμούς να το ενσωματώσεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις!

 

Exotic Style

3freshwaystowearaturtleneck-01.jpg

Άσε για λίγο στην άκρη το μαύρο cotton ζιβάγκο σου και την επόμενη φορά που θα βγεις στα μαγαζιά προτίμησε ένα σε πιο εντυπωσιακό χρώμα και ύφασμα. Ένα ζιβάγκο με μεταλλική πλέξη, σε μια bold απόχρωση, με ένα oversized γιακά θα δώσει ένα boost στις καθημερινές σου εμφανίσεις.

 

Alternative Fashion

3freshwaystowearaturtleneck-02.jpg

Ποιος είπε ότι το ζιβάγκο πρέπει να το φοράς μόνο ως τοπ; Επέλεξε ένα σε oversized γραμμή και φόρμα και σε μακρύ μήκος και φόρεσέ το σαν φόρεμα! Συνδύασε με ένα δερμάτινο κολάν ή με ένα σκουρόχρωμο καλσόν και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

 

Gym Chic

3freshwaystowearaturtleneck-03.jpg

Τα crop top συνεχίζουν να είναι μια τεράστια τάση και φέτος και τι καλύτερο από το να συνδυάσεις δύο τάσεις μαζί; Φόρεσε ένα εφαρμοστό ζιβάγκο τοπ, φέρνοντάς το στο ύφος της μέσης και συνδύασε με μια άνετη φόρμα και απόκτησε το απόλυτο gym chic look!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department