5 έξυπνα hacks που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη - AllYou.gr

Search

5 έξυπνα hacks που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη

«Μικροατυχήματα» σε ρούχα; Σου έχουμε τις λύσεις!

11 Ιανουαρίου 2017

Δεν κουμπώνει καλά το παντελόνι σου; «Μάζεψε» η αγαπημένη σου μπλούζα στο πλυντήριο; Όλα αυτά τα «μικροατυχήματα» που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με τα ρούχα μας, σου λέω σήμερα πώς να αντιμετωπίζεις από εδώ και πέρα!

 

Αν η μπλούζα σου έχει «συρρυκνωθεί» στο πλυντήριο

Tip: Σε μια λεκάνη πρόσθεσε ένα μερός νερό και 1 κ.σ μαλακτικό πλυντηρίου. Βάλε το ρούχο που έχει «μαζέψει» και άφησε να μουλιάσει για 5 λεπτά. Έπειτα, αφαίρεσε από την λεκάνη και άρχισε να την τραβάς προς τα έξω για να ανοίξει. Στέγνωσε σε μια ευθεία επιφάνεια (άφησε να στεγνώσει φυσικά) και η μπλούζα σου θα έχει ανοίξει!

 

Αν το φερμουάρ του παντελονιού σου ανοίγει διαρκώς

Tip: Πέρασε ένα στρογγυλό σιδερένιο σύρμα (μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που βρίσκουμε στα μπρελόκ) από το φερμουάρ. Κούμπωσε κανονικά το παντελόνι σου και στερέωσε το στρογγυλό σύρμα και αυτό στο κουμπί του παντελονιού σου. Το φερμουάρ σου θα μείνει σταθερό!

 

Αν το πουκάμισό σου έχει ανοίγματα (στην περιοχή της κοιλιάς ή του στήθους)

Tip: Κόψε ένα μικρό παραλληλόγραμμο κομμάτι από ταινία διπλής όψης και κόλλησε στα σημεία που «ανοίγει» το πουκάμισο!

 

Αν δεν μπορείς να κουμπώσεις το φερμουάρ από το φόρεμά σου

Tip: Πριν φορέσεις το φόρεμά σου, πέρασε από την τρύπα του φερμουάρ μια μακριά, διπλή κλωστή (ανάλογα με το πόσο μακρύ είναι το φερμουάρ). Φόρεσε το φόρεμα, κούμπωσε μέχρι το σημείο που φτάνει το χέρι σου και για να κουμπώσεις το υπόλοιπο μέρος, απλά τράβηξε την κλωστή που μόλις πρόσθεσες σε αυτό!

 

Αν έχει «ξεφύγει» πλέξη από το πουλόβερ σου

Tip: Πέρασε στην πλέξη που έχει φύγει ένα τσιμπιδάκι μαλλιών και απλά πέρασέ την προς τα μέσα. Το πουλόβερ σου θα είναι και πάλι σαν καινούργιο!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!