Skip to main content

DO IT YOURSELF

Κόκκινα μποτάκια: συνδυασμοί

4 κομψοί τρόποι να συνδυάσεις ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια. Η Ντόροθυ από τον Μάγο του ΟΖ, δεν ήταν η μόνη που αγαπούσε τα κόκκινα παπούτσια της…


Κέλλυ Νόβακ

4 κομψοί τρόποι να συνδυάσεις ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια. Η Ντόροθυ από τον Μάγο του ΟΖ, δεν ήταν η μόνη που αγαπούσε τα κόκκινα παπούτσια της…

Πρόσφατα, «έπεσε» στα χέρια μου το κλασικό μυθιστόρημα του Λ. Φρανκ Μπάουμ  «Μάγος του ΟΖ», το οποίο τυχαίνει να είναι από τα αγαπημένα μου. Όλα «ξεκίνησαν» από τα κόκκινα και γεμάτα στολίδια παπούτσια της Ντόροθυ, τα οποία ήταν αυτά που θα πραγματοποιούσαν όλες τις επιθυμίες. Και δες πόσο επίκαιρο είναι αυτό το παραμύθι, αν καλοσκεφτείς ότι μέχρι και σήμερα, στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε, ένα ζευγάρι παπούτσια καλύπτει πολλές από τις επιθυμίες μιας γυναίκας! Και πόσο μάλλον ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια και δη κόκκινα μποτάκια.

Συνδυασμοί για κόκκινα μποτάκια

Αρκεί, λοιπόν, καμιά φορά μια κίνηση… ματ για να αλλάξεις μονομιάς τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Και ένα ζευγάρι κόκκινα ankle boots ή μπότες (μιάς και είναι χειμώνας αναφέρομαι σε μποτάκια, αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι και τα υπόλοιπα στιλ παπουτσιού δεν λειτουργούν εξίσου καλά σε καλύτερες καιρικές συνθήκες) είναι αυτό το αξεσουάρ που θα μετατρέψει τις καθημερινές σου εμφανίσεις, στις πιο ενδιαφέρουσες.

Αναβάθμισε το look σου με ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια

Αντικατάστησε. λοιπόν, τα κλασικά μαύρα μποτάκια σου με ένα ζευγάρι σε κόκκινη απόχρωση και θα αναβαθμίσεις αμέσως τα look σου. Αν από την άλλη δυσκολεύεσαι να σκεφτείς πώς θα τα συνδυάσεις, σου λέω εγώ παρακάτω!

 

#1. Συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ένα πορτοκαλί πουλόβερ ή παλτό
 

4ways2wear-red-boots-01.jpg

 

#2. Ανάδειξε ένα «βαρετό» γκρι σύνολο φορώντας ένα ζευγάρι ψηλές κόκκινες μπότες
 

4ways2wear-red-boots-02.jpg

 

#3. Ένα patterned παλτό, με τον κλασικό συνδυασμό t-shirt&τζιν παντελόνι, θα απογειώσουν ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια 
 

4ways2wear-red-boots-03.jpg

 

#4. Για ένα πιο grunge look «παίξε» με τον διαχρονικό ασπρόμαυρο συνδυασμό που ταιριάζει άψογα με ένα ζευγάρι κόκκινα μποτάκια
 

4ways2wear-red-boots-04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

DO IT YOURSELF

Πώς να ελαχιστοποιήσεις τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου εφαρμόζοντας τον κανόνα less is more

Δημιούργησε μια capsule γκαρνταρόμπα με τα απαραίτητα ποιοτικά κομμάτια, μειώνοντας τα έξοδά σου και εξοικονομώντας χώρο στο σπίτι σου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.