Skip to main content

DO IT YOURSELF

Τι να κάνεις για να σταματήσεις να είσαι τεμπέλα με το στιλ σου

Πώς να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου, για να αποκτήσεις ακόμη πιο stylish εμφανίσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Πώς να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου, για να αποκτήσεις ακόμη πιο stylish εμφανίσεις!

Γενικά, είμαι άνθρωπος που βαριέται εύκολα. Βαριέμαι πολύ, καμιά φορά, να βρω ρούχα να φορέσω για μια έξοδο, να βάλω πλυντήριο, να μαζέψω τα ρούχα από την καρέκλα του δωματίου μου που έχει γεμίσει με ρούχα 3 ημερών και η λίστα συνεχίζεται.

Αν δηλαδή δεν με διακατείχε μια αφόρητη –καμιά φορά- ψυχαναγκαστική φύση, που με… αναγκάζει να τα κάνω όλα αυτά τελικά, ακόμα και αν δεν έχω καμία όρεξη, τότε ίσως να μην σου έγραφα τώρα.

Γιατί έχοντας πιέσει αρκετά τον εαυτό μου και σαν άνθρωπος που του αρέσει πραγματικά να προσέχει το στιλ του, αναγκάστηκα να βρω μια «μέση λύση», ώστε να καταφέρω να έχω πάντα προσεγμένες εμφανίσεις. Κατάλαβα λοιπόν, ότι με λίγο οργάνωση και λίγη (λογική θέλω να πιστεύω) σκέψη, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ακόμα και εμείς οι τεμπέλες…

#1. Οργανώσου και βγάλε από το προηγούμενο βράδυ το σύνολο που θέλεις να φορέσεις το επόμενο πρωί. Έτσι, θα έχεις χρόνο να το σκεφτείς και να δημιουργήσεις έναν ενδιαφέρον συνδυασμό.

#2. Βγάλε από την ντουλάπα σου ότι σε κάνει «δυστυχισμένη». Ότι νιώθεις ότι δεν σου ταιριάζει ή ότι δεν θα ξαναφορέσεις. Θα έχεις καλύτερο στιλ μετά από αυτό, θα δεις.

#3. Άνεση και sophistication πάνε και μαζί. Βρες την ισορροπία μεταξύ ενός άνετου ρούχου και ενός πιο κομψού, πιο elegant. Αυτό θα σου προσφέρει θαυμάσια looks.

#4. Εμπνεύσου. Από παντού ίσως; Αλλά για να είμαι πιο συγκεκριμένη, ξεκίνα από τα social media, τις celebrities κτλ. Ένας ενδιαφέρον συνδυασμός, ένα νέο στιλιστικό τρικ, όλο και κάτι θα μάθεις.

#5. Έχε πάντα τα ρούχα σου καθαρά και περιποιημένα. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Τα καθαρά και σιδερωμένα ρούχα, προσφέρουν ΠΑΝΤΑ stylish εμφανίσεις. Πάντα!

#6. Πάρε ένα break. Το Σ/Κ ή κάποιες άλλες μέρες, αφέσου ελεύθερη και μην το πολυσκέφτεσαι με τις εμφανίσεις σου. Φόρα μόνο φόρμες, μόνο άνετα ρούχα, ό,τι σε ευχαριστεί. Έτσι, τις υπόλοιπες μέρες θα έχεις πιο όρεξη και περισσότερη έμπνευση για το τι να φορέσεις!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα