Ποιο είναι το signature αξεσουάρ σου; - AllYou.gr

Search

Ποιο είναι το signature αξεσουάρ σου;

Ο απόλυτος οδηγός για να βρεις το αξεσουάρ που σε χαρακτηρίζει απόλυτα

22 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Η Jackie O. είχε τα τεράστια γυαλιά ηλίου. Η Iris Apfel φοράει ένα σωρό κολιέ και βραχιόλια το ένα πάνω στο άλλο. Από τα αυτιά της Grace Kelly δεν έλειπε σχεδόν ποτέ, ένα ζευγάρι πέρλες. Η Phoebe από Τα Φιλαράκια είχε δαχτυλίδια και στα 10 της δάχτυλα!

Τι μας λέει αυτό; Ότι ένα αξεσουάρ είναι από τα βασικότερα στοιχεία σε μία γυναικεία εμφάνιση. Και ξέρεις πιο είναι το εκπληκτικό; Όταν σκεφτόμαστε αυτές τις γυναίκες, ένα απ’ αυτά τα αξεσουάρ μάς έρχονται στο μυαλό. Αυτό αποδεικνύει την σημασία ενός αξεσουάρ για μία γυναίκα (και όχι μόνο).

Ένα signature αξεσουάρ πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες. Είτε είναι οι τσάντες, ένα κόσμημα, ένα καπέλο, ακόμα και δύο και τρία αξεσουάρ μαζί, όλες πρέπει να έχουμε το αξεσουάρ που μας χαρακτηρίζει περισσότερο, πάνω μας. Είναι αυτό το αξεσουάρ που θα εκφράσει και ένα κομμάτι που προσωπικού μας στιλ, αλλά και του εαυτού μας.

Πώς θα βρεις λοιπόν, το signature αξεσουάρ; Οι παρακάτω ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Ποιο είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό πάνω σου;

Τι είναι αυτό πάνω σου για το οποίο λαμβάνεις τα περισσότερα κομπλιμέντα για την εμφάνισή σου; Τι κοιτάει πρώτο κανείς πάνω σου; Οι φίλοι, οι συνάδελφοί σου τι σου λένε; «Α, τι ωραία σκουλαρίκια;», μπορεί να λένε για παράδειγμα. Είναι τα κολιέ τα αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σου τα οποία δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα; Είναι η ντουλάπα σου γεμάτη τσάντες; Όποιο αξεσουάρ κι αν έχεις περισσότερο απ’ όλα στην ντουλάπα σου είναι πιθανότητα και το statement αξεσουάρ σου…

Ποιο αξεσουάρ σε «τραβάει» περισσότερο;

Όταν ψωνίζεις, είτε online, είτε σε κάποιο κατάστημα, σε ποιο αξεσουάρ «πέφτει» ασυνείδητα το μάτι σου; Ποιο σε «τραβάει» περισσότερο; Ποιο είναι αυτό που αν δεν αγοράσεις θα νιώθεις ημιτελής, άδεια; Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα θα σου υποδείξουν και το signature αξεσουάρ σου.

Τι φοράς περισσότερο;

Ποιο είναι το αξεσουάρ που φοράς σχεδόν κάθε μέρα; Είναι ένα φουλάρι; Ένα καπέλο; Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια; Αυτό που φοράς περισσότερο είναι και το signature αξεσουάρ σου. Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι το signature αξεσουάρ σου πρέπει να είναι το ίδιο κάθε φορά. Μπορεί να «δουλεύεις» γύρω απ’ αυτό το αξεσουάρ και να το εμπλουτίζεις κάθε φορά, είτε με ένα άλλο ή απλά επιλέγοντας ένα διαφορετικό σχέδιο απ’ αυτό που επιλέγεις συνήθως.

Σημείωση: Ό,τι κι αν προτιμάς να φοράς κάθε φορά, όποιο και αν είναι το signature αξεσουάρ, είτε το έχεις βρεις ακόμη, είτε όχι, μην ξεχνάς πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν αυτά στις εμφανίσεις μας. Αν λοιπόν, ακόμη ψάχνεις να βρεις το signature αξεσουάρ σου, τότε αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να παίξεις με διαφορετικά αξεσουάρ, να πειραματιστείς και απλά να περάσεις καλά μέσα απ’ αυτή την διαδικασία!

Κεντρική φωτό: Instagram @salon_le_coeurΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!