Λευκό παντελόνι: Φέτος θα φοράς κι εσύ το πιο hot παντελόνι της σεζόν. Σου δείχνουμε τον τρόπο!   - AllYou.gr

Search

Λευκό παντελόνι: Φέτος θα φοράς κι εσύ το πιο hot παντελόνι της σεζόν. Σου δείχνουμε τον τρόπο!  

Βρες το ιδανικό για το σωματότυπό σου!

26 Αυγούστου 2015
Συντάκτης : Kelly Novak

Το λευκό τζιν παντελόνι είναι κάτι σαν τον... ρινόκερο. Είναι όμορφο και μαγικό αλλά πολλές φορές «ασύλληπτο». Ασύλληπτο υπό την έννοια ότι πολλές από εμάς έχουμε δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από αυτό. Μπορεί να το «φοβάσαι» γιατί πιστεύεις ότι δεν ταιριάζει με το σώμα σου, αλλά και αυτόν τον «μύθο», έρχομαι να στον καταρίψω, γιατί όλα είναι εφικτά στον χώρο της μόδας, κυρίως λόγω styling!

1. Εάν έχεις καμπύλες, «παίξε» με το γνωστό τρικ της μεγάλης τσέπης. Οι μεγάλες τσέπες δημιουργούν την ψευδαίσθηση μια μικρότερης περιφέρειας, ειδικά εάν αυτές βρίσκονται στο πλαϊνό ή κεντρικό σημείο του παντελονιού. Επίσης, οι τσέπες στο πίσω μέρος του παντελονιού, θα ευνοήσουν εσένα με τον πιο... flat σωματότυπο.

whitejeanstricks_1.jpg

2. Επίλεξε ένα καλό denim ύφασμα. Πολλά είναι τα τζιν παντελόνια περιέχουν ελαστικό ύφασμα, με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζουν καλά στο σώμα. Προτίμησε ένα καλό cotton, denim ύφασμα, το οποίο μπορεί να είναι πιο «βαρύ», αλλά θα «κάθεται» καλύτερα στο σώμα σου. 

whitejeanstricks_2.jpg

3. Επίλεξε ένα ψηλόμεσο, λευκό, τζιν παντελόνι εάν είσαι πιο petite. Με τον τρόπο αυτό μακραίνεις τον κορμό σου, σε αντίθεση με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, ενώ παράλληλα κάνουν την μέση σου να δείχνει μικρότερη.

whitejeanstricks_3.jpg

4. Βρες την ιδανική εφαρμογή. Ένα τζιν παντελόνι, πρέπει κυρίως να είναι άνετο. Έπειτα πρέπει να εφαρμόζει άψογα επάνω σου. Δεν θα «ξεγελάσεις» κανέναν αυτή τη φορά, με το ένα νούμερο μικρότερο ή μεγαλύτερο. Οπότε, απόφυγε τις on line αγορές -σε αυτήν την περίπτωση- και βρες το τζιν που θα σου ταιριάζει άψογα. Το skinny τζιν είναι μια σωστή επιλογή, καθώς ταιριάζει σε πολλούς σωματότυπους. 

whitejeanstricks_4.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!