Skip to main content

FASHION TRENDS

Prints 2018: Ποια μοτίβα πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου τη νέα χρονιά;

Πώς με ένα print θα αλλάξεις όλη σου την κοσμοθεωρία για την μόδα


Κέλλυ Νόβακ

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να γνωρίζεις να φοράς σωστά, ρούχα με μοτίβα. Τα prints είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για μια γυναίκα να αναβαθμίσει την γκαρνταρόμπα της, αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να γνωρίζει πώς και με ποια μοτίβα μπορεί να το κάνει αυτό.

Φέτος, τα μοτίβα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας πάντως. Η μόδα του δρόμου, καθημερινά, μας αποδεικνύει το γεγονός ότι τα prints αποκτούν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, προσφέροντας μια μοναδική και ιδιαίτερη αισθητική στα looks μας.

Και αυτό ακριβώς είναι το θαυμάσιο της υπόθεσης. Στην ιδιαιτερότητα που μπορεί να προσφέρει ένα (ή και δύο ή και τρία μαζί) print σε ένα σύνολό μας. Είναι ένα ασπρόμαυρο, διαχρονικό τοπ συνδυασμένο με μια κυπαρισσί παντελόνα που κάνει τη διαφορά στις εμφανίσεις της δουλειάς. Είναι ένα καρό, oversized σακάκι με ένα hoodie που θα δώσει edginess σε ένα casual σύνολό σου. Ένα color block graphic παλτό θα αποδώσει ένα extreme και fashion forward αποτέλεσμα σε μια εμφάνιση που θέλεις να κάνεις την Παρασκευή το απόγευμα, ενώ επισκέπτεσαι τα εγκαίνια μιας νέας έκθεσης στην πόλη.

Είναι όλα αυτά και συγκεκριμένα 7 prints που πρόκειται να δώσουν «φως» στην ενδυματολογικά μουντή (καμιά φορά) καθημερινότητα σου. Ποια θα το καταφέρουν αυτό, σου λέω παρακάτω.

Καρό με καρό

7Prints42018_01.jpg

Πουά

7Prints42018_02.jpg

«Καλλιτεχνικά» φλοράλ

7Prints42018_03.jpg

Animal prints

7Prints42018_04.jpg

 Color blocking «αλλιώς»

7Prints42018_05.jpg

Ριγέ

7Prints42018_06.jpg

Cameo

7Prints42018_07.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.