Skip to main content

FASHION TRENDS

Spring 2019: Ας αρχίσει η μάχη των trends

Neon, tie-dye, work-wear και σερφ - είναι μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν.


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Χάρη στη Bershka, είναι έτοιμες να μονομαχήσουν σώμα με σώμα για την κυριαρχία στη μόδα. Για την καμπάνια SS19 η Bershka έχει διοργανώσει μία μονομαχία μόδας - με πελάτες στο παιχνίδι. Η μάρκα έχει δημιουργήσει μία σειρά από σημαντικά look που αντιπροσωπεύουν την κάθε τάση μόδας, για κορίτσια και αγόρια, και η μάχη εξελίσσεται online όπου η Bershka προσκαλεί το κοινό της να ψηφίσει το αγαπημένο του trend. Στα κοινωνικά μέσα, η Bershka προβάλλει συνεντεύξεις με influencer που έχουν επιλέξει αντίπαλα trend, εξηγώντας γιατί υποστηρίζουν το κάθε trend. Και στις βιτρίνες των καταστημάτων, μαγνητίζουν το βλέμμα αυτές που αναδεικνύουν τα look που έρχονται σε «σύγκρουση».

Bershka - SS19 CAMPAIGN (3).jpg

 

Στα γυναικεία, η τάση μόδας του σερφ έρχεται δυναμικά. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν και ενώνεται με το western στυλ για να δημιουργήσει μία χαλαρή, Cali-girl ατμόσφαιρα. Το look νοκ άουτ ενώνει μία μπλούζα με τροπικό σχέδιο και ένα κολάν ποδηλασίας με ένα τζάκετ cowgirl από οικολογικό δέρμα, όπως το κορίτσι από την Καλιφόρνια μπορεί να μπλέξει το αθλητικό στυλ με θησαυρούς από ένα κατάστημα vintage. Τα λεπτά υφάσματα σε neon αποχρώσεις είναι σημαντικά αυτή την εποχή, έτσι ένα σημαντικό γυναικείο look τα συνδυάζει σε ένα ένδυμα: το λεπτό neon φόρεμα. Μπορεί να φορεθεί πάνω από κοντά τοπ και μίνι σορτς μαζί με πολύ αθλητικά αξεσουάρ. Τα neon χρώματα είναι επίσης πολύ στη μόδα και για τα αγόρια. Ένα t-shirt σε κίτρινο φωσφοριζέ ταιριάζει πάνω από ένα σορτς με τύπωμα snake, μαζί με τεχνικά αθλητικά παπούτσια και αποχρώσεις ανάκλασης.

Bershka - SS19 CAMPAIGN (9).jpg

 

Το χρηστικό στυλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει αλλά αυτή τη σεζόν έχει χαλαρώσει και αναμειγνύεται με πιο θηλυκά στοιχεία από τους προηγούμενους μήνες. Τα παντελόνια cargo συνδυάζονται με κροσέ τοπ με χάντρες σε χρώματα σορμπέ και ολοκληρώνονται με εκρού πέδιλα και μία υφασμάτινη τσάντα σε φυσικές αποχρώσεις.

Bershka - SS19 CAMPAIGN (7).jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα