5 φορέματα που ΔΕΝ πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου - AllYou.gr

Search

5 φορέματα που ΔΕΝ πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου

Timeless Fashion!

26 Αυγούστου 2015

Όποια και αν είναι τα trends της κάθε εποχής, υπάρχουν κάποια στιλ στα ρούχα που δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα. Το φόρεμα, είναι ένα ρούχο που αγαπάμε όλες οι γυναίκες, για πολλούς λόγους. Είναι εύχρηστο (άλλωστε, ένα κομμάτι υφάσματος είναι), μπορεί να είναι άνετο και το σημαντικότερο, ανάλογα με το στιλ του, μπορεί να φορεθεί πάντα και παντού. Σίγουρα κάθε φόρεμα έχει την περίστασή του και γι’ αυτό τον λόγο, κάποια δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την ντουλάπα σου.

1. Work Dress: Μπορεί να φοράς κάθε μέρα τζιν στην δουλειά, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί να βρεθείς σε κάποιο meeting ή ακόμα και σε job interview. Γι’ αυτό ένα κλασσικό φόρεμα, σε sheath γραμμή, είναι το ιδανικό για αυτές τις περιστάσεις.

5dresseseverywomanowns_1.jpg

2. Maxi Dress: Must-have item της ντουλάπας σου, για πολλούς λόγους. Είναι ένα ρούχο που φοριέται όλο τον χρόνο, ακόμα και εάν έχεις συνηθίσει να το φοράς κυρίως το καλοκαίρι. Είναι άνετο, μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με κάποιο outwear για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και ανάλογα με το στιλ του, μπορεί να αποτελέσει είτε casualwear, είτε να φορεθεί και σε μια πιο επίσημη περίσταση.

5dresseseverywomanowns_2.jpg

3. Everyday Dress: Ναι, το φόρεμα αυτό, ακόμη και τις μέρες που δεν σου «ταιριάζει» τίποτα, θα αποβεί... σωτήριο. Ένα fit &flare φόρεμα είναι πάντα άνετο, stylish και θηλυκό και θα το φοράς μια ζωή.

5dresseseverywomanowns_3.jpg

4. Formal Dress: Είτε αποφασίσεις να το φορέσεις την Πρωτοχρονιά, είτε στον γάμο του φίλου σου το καλοκαίρι, ένα «καλό» φόρεμα δεν νοείται να μην υπάρχει στην ντουλάπα σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει ένα κλασσικό μήκος (προτίμησε ένα maxi που να ξεπερνάει τον αστράγαλο) και το χρώμα του να είναι διαχρονικό. 

5dresseseverywomanowns_4.jpg

5. Cocktail Dress: Για αυτές τις ειδικές περιστάσεις (όχι δεν αναφέρομαι στις παραπάνω), είτε είναι ένα party, είτε ένα δείπνο ή ακόμη και ένα (πρώτο) ραντεβού, χρειάζεσαι ένα cocktail φόρεμα. Ένα φόρεμα στο οποίο έχεις επενδύσει οικονομικά, γιατί θα το φοράς όλο τον χρόνο. Σημαντικό: πρέπει να ταιριάζει άψογα στο σωματότυπό σου!

5dresseseverywomanowns_5.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!