10+1 τρόποι να φορέσεις το μαντήλι - AllYou.gr

Search

10+1 τρόποι να φορέσεις το μαντήλι

Φέτος, όλα τα cool girls το φοράνε!

18 Αυγούστου 2015

Τα αξεσουάρ είναι πάντα ένας μοναδικός τρόπος να κάνεις τις εμφανίσεις σου μοναδικές. Πρροσωπικά, είμαι πιστή φαν τους και δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς αυτά. Γι’ αυτό θέλω και εσύ να ακολουθείς αυτή την «τακτική» και όχι επειδή στο είπα εγώ, αλλά γιατί η πραγματικότητα είναι ότι αυτά θα δώσουν μια εκλεπτυσμένη αισθητική σε όλες –μα όλες- τις εμφανίσεις σου.

Σήμερα, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με το μαντήλι. Ένα αξεσουάρ που του δίνουμε μικρή σημασία, αλλά έχει μεγάλη ισχύ. Κι αυτό γιατί, αυτό το «ασήμαντο» αξεσουάρ έχει την δυνατότητα να μεταμορφώνεται. Αυτό το μικρό κομμάτι ύφασμα, μπορεί να δώσει το σωστό edge, με σκοπό να κάνει το look σου, απίστευτα κομψό.

Εμπνεόμαστε λοιπόν –για άλλη μια φορά- από την μόδα του δρόμου, η οποία καθημερινά μας τροφοδοτεί με έξυπνους και ευφάνταστους τρόπους, ως προς το styling. Παρακάτω θα δεις νέους τρόπους να φορέσεις ένα μαντήλι, τους οποίους σου προτείνω ανεπιφύλακτα και ο βασικός λόγος είναι ένας: να διασκεδάσεις! Γιατί εάν η μόδα δεν μας κάνει πιο χαρούμενους, τότε τι άλλο απομένει;

1. Ανάποδη γραβάτα

dyi_scarf_01.jpg

2. Μπαντάνα

dyi_scarf_02.jpg

3. Look για την παραλία

dyi_scarf_03.jpg

4. Ζώνη 

dyi_scarf_04.jpg

5. Βραχιόλι

dyi_scarf_05.jpg

6. Ιδιαίτερο κολιέ

dyi_scarf_06.jpg

7. Σε στυλ αεροσυνοδού

dyi_scarf_07.jpg

8. Μοναδικό headband

dyi_scarf_08.jpg

9. Αξεσουάρ για... το αξεσουάρ σου

dyi_scarf_09.jpg

10. Δεύτερος γιακάς

dyi_scarf_10.jpg

11. DIY τουρμπάνι

dyi_scarf_11.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!