Skip to main content

FASHION NEWS

Η νέα συλλογή της Reebok και το εντυπωσιακό launch πάρτι της

#BeMoreHuman


Κέλλυ Νόβακ

Τον Κωνσταντίνο Ρήγο τον ξέρεις. Οπότε, αν μάθεις ότι συνεργάστηκε με την θρυλική εταιρία αθλητικών ειδών Reebok, για ένα μοναδικό fitness και fashion show, τότε είμαι σίγουρη ότι έχω την αμέριστη προσοχή σου.

Μετά την ανατρεπτική καμπάνια Be More Human, η Reebok παρουσίασε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, τη νέα συλλογή της για τη σεζόν FW ’15, στο "LOFT by Collage" υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ρήγου. Η παρουσίαση περιλάμβανε ένα μοναδικό show με ένα πρωτότυπο και διαφορετικό catwalk, όπου γνωστοί αθλητές και λάτρεις της φυσικής δραστηριότητας παρουσίασαν τη συλλογή in action και μας απέδειξαν για άλλη μία φορά πως μέσα από το fitness μπορείς να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος και ακόμα περισσότερο άνθρωπος.

Η νέα fitness συλλογή της Reebok περιλαμβάνει ρούχα και παπούτσια εξοπλισμένα με τις πιο καινοτόμες Reebok τεχνολογίες και κατασκευασμένα από υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και ενίσχυση στις επιδόσεις κατά την προπόνηση. Διαχρονικά designs με μοντέρνες γραμμές, χαρακτηρίζουν τη συλλογή των Classics όπου κλασικά κομμάτια «μεταμορφώνονται» και αποκτούν ένα urban look.   

Με έμπνευση από τα δικά τους αγαπημένα αθλήματα, επαγγελματίες αθλητές και λάτρεις του fitness, παρουσίασαν το κάθε σύνολο σε συνδυασμό με κάποια σωματική δραστηριότητα.

Στην εντυπωσιακή βραδιά, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των media, στυλίστες, bloggers, trainers, γνωστοί αθλητές και γνωστές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων οι Αθηνά Οικονομάκου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Mάνος Ιωάννου, Βάσω Κολλιδά, Κλέλια Πανταζή, Χριστίνα Κοντοβά, Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης, Ελένη Βαϊτσου και Τίνα Μιχαηλίδου, οι οποίοι απόλαυσαν μοναδικά tailor-made fitness cocktails, που είχαν δημιουργηθεί ειδικά για τη Reebok.

Μέσα από τη νέα της καμπάνια, η Reebok θέλει να τονίσει τις αλλαγές που φέρνει η άσκηση στη ζωή του ανθρώπου, σε φυσικό, κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο. Έτσι, έρχεται να δώσει μία νέα οπτική, τιμώντας και υποστηρίζοντας όλους εκείνους που αθλούνται σκληρά και έχουν στόχο, όχι μόνο να «χτίσουν» ένα δυνατό σώμα, αλλά κυρίως να γίνουν καλύτεροι, ξεπερνώντας τον ίδιο τους τον εαυτό.

Φυσικά, από το event δεν θα μπορούσε να λείπει το AllYou, όπου είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Κωνσταντίνο Ρήγο σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Γιαυτό stay tuned στο AllYou! 

reebok_ss16_01_1.jpg

reebok_ss16_02_2.jpg

reebok_ss16_03_3.jpg

reebok_ss16_04_4.jpg

reebok_ss16_05_5.jpg

reebok_ss16_06_6.jpg

reebok_ss16_07_7.jpg

reebok_ss16_08_8.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.