Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτό είναι το νέο ντοκιμαντέρ μόδας που θα λατρέψεις

Δες τώρα το trailer του “The First Monday of May”.


Κέλλυ Νόβακ

Το Met Gala είναι κάτι σαν τα Oscars της μόδας. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση συνδυάζονται δύο κόσμοι μαζί: Αυτός της μόδας και της τέχνης. Κάθε χρόνο λοιπόν, την πρώτη Δευτέρα του Μαίου, γίνονται τα εγκαίνια μιας έκθεσης (που η θεματική της αλλάζει φυσικά κάθε χρόνο) που συνδυάζει αυτούς τους δύο κόσμους μαζί, σε ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία του κόσμου, το The Metropolitan Museum of Art.

Φέτος, οι καλεσμένοι των εγκαινίων αλλά και οι άπειροι ακόμα επισκέπτες του MET της Νέας Υόρκης, είχαν την ευκαιρία να δουν πώς η τεχνολογία έχει επηρεάσει την μόδα αλλά και το αντίθετο. Πέρσι όμως, το θέμα ήταν αρκετά πιο συναρπαστικό απ’ ότι το φετινό. Ίσως να έφταιγαν τελικά οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του πολυσυζητημένου gala που να έκαναν την έκθεση και κυρίως το event ακόμα πιο ενδιαφέρον. Το όνομα αυτής, “China: Through the looking glass” και αν δεν θυμάσαι τον τίτλο της έκθεσης, σίγουρα θα θυμάσαι τις μοναδικές εμφανίσεις, όπως αυτή της Rihanna με το καταπλητικό κίτρινο φόρεμα που τράβηξε όλα τα βλέμματα των παρευρισκόμενων αλλά και της δημοσιότητας.

Όλα αυτά λοιπόν και κυρίως το πώς διοργανώνεται αυτό το σημαντικότατο event, μπορείς να δεις και εσύ, εκ των έσω. Γιατί μέσα από το ντοκιμαντέρ “The First Monday of May”, θα πάρεις μια γεύση για την διεξαγωγή του Met Gala.

Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε το ντοκιμαντέρ του συνδρομητικού καναλιού HBO, “The September Issue” (ένα ντοκιμαντέρ μόδας το οποίο παρουσίαζε την προετοιμασία που κάνουν κάθε χρόνο στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Vogue, για την κυκλοφορία του τεύχους Σεπτεμβρίου), τώρα ο σκηνοθέτης Andrew Rossi πάει πίσω από τα παρασκήνια του σημαντικού αυτού gala της μόδας αλλά και της τέχνης γενικότερα, ακολουθώντας πάντα την Anna Wintour η οποία μαζί με τον Andrew Bolton (curator της έκθεσης) συνεργάζονται για να δημιουργήσουν την πιο συναρπαστική έκθεση της χρονιάς.

Απόλαυσε παρακάτω το trailer του ντοκιμαντέρ!

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.