Skip to main content

FASHION NEWS

H Jessica Hart σε παροτρύνει να βρεις τον… εαυτό σου

Το γνωστό μοντέλο πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της Triumph!


Κέλλυ Νόβακ

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, η Triumph έχει για ακόμα μια φορά να μας πει πολλά…

Στα πλαίσια της νέας καμπάνιας του "Find The One For Every You”, ανακοινώνει περήφανα τη συνεργασία της με το διεθνούς φήμης μοντέλο, Jessica Hart. Η καμπάνια της νέα σεζόν φωτογραφημένη από τον καταξιωμένο φωτογράφο μόδας Rankin απογειώνεται και εκπέμπει μια νέα δυναμική αύρα.

Η Triumph για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 γιορτάζει μαζί μας το ‘Every You’, δηλαδή το κάθε κομμάτι του εαυτού μας. Αφηγείται την ιστορία της σύγχρονης γυναίκας, η οποία καλείται να έχει πολλά διαφορετικά «πρόσωπα» έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της: μητέρα, εργαζόμενη γυναίκα, σύζυγός, αθλήτρια αλλά πάνω από όλα sexy και με αυτοπεποίθηση.

Η νέα καμπάνια της Triumph μας δείχνει πώς καταφέρνει να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα, προσφέροντάς της όλα όσα αναζητά από στήριξη και αυτοπεποίθηση μέχρι ελευθερία και άνεση, σε κάθε κομμάτι της απαιτητικής ζωής της.

Η Triumph είναι εδώ για να βρούμε μαζί το ένα, το ιδανικό, το ‘Find the One’ κομμάτι της ζωής μας ανεξάρτητα από το μέγεθος, το στιλ και την περίσταση.

Η αποτύπωση της εναλλαγής των ρόλων της γυναίκας, μέσα από τη φωτογράφηση της νέας καμπάνιας με τη συνεργασία της Jessica Hart, κατάφερε να απογειώσει το αποτέλεσμα. Ο ιδιοσυγκρασία, η γοητεία και η προσωπικότητα της Jessica Hart αποτύπωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική της καμπάνιας, αντικατοπτρίζοντας μέσα από τις νέες καινοτόμες σειρές της νέας collection, τις διαφορετικές προσωπικότητες της γυναικείας υπόστασης. Η Jessica Hart είναι μια γυναίκα με θηλυκότητα, στυλ και δυναμισμό… όπως η γυναίκα της Triumph!

Η νέα collection της Triumph για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 περιλαμβάνει best selling σειρές όπως η οικογένεια Amourette, σειρές με καινοτομίες όπως η Magic Boost, αθλητικές σειρές Triaction και σειρές σαγηνευτικές για κάθε γυναίκα.

‘Find The One For Every You’, γιατί η Triumph έχει «το ιδανικό» για κάθε πτυχή του εαυτού σoυ. Τόλμησε να είσαι άφοβα ο εαυτό σου!

 

ss17triumph_01.jpg ss17triumph_02.jpg

 

Δες παρακάτω το βίντεο της καμπάνιας!

https://www.youtube.com/watch?v=TPp8pD8_7t0

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Naomi Campbell κατακτά το Μουσείο Victoria & Albert με μια αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην ίδια

Το απόλυτο supermodel των ‘90s είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το V & A με μια πλούσια έκθεση με τίτλο NAOMI

FASHION NEWS

Η Kim Kardashian επιστρατεύει τους κλώνους της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS

Η απόλυτη celebrity πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του brand της, έχοντας στο πλευρό της τους κλώνους της!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;