Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτά είναι τα μόνα παπούτσια που θα θέλεις να φοράς την νέα σεζόν

Ο DUKAS σε προσκαλεί… στον μαγικό κόσμο των πιο hot παπουτσιών!


Κέλλυ Νόβακ

Το όνομα “DUKAS” είναι συνώνυμο των πανέμορφων και εντυπωσιακών παπουτσιών, σχέδια που στην όψη τους και μόνο καμία γυναίκα δεν μπορεί να τους αντισταθεί (ούτε καν η Fergie ή η Rihanna που έχουν ήδη φορέσει παπούτσια του σχεδιαστή!).

Έτσι, λοιπόν, και στο άκουσμα και μόνο των νέων ότι ο DUKAS θα κυκλοφορήσει σύντομα την νέα του συλλογή για την Άνοιξη / Καλοκαίρο 2017, αναστατωνόμαστε και περιμένουμε με αγωνία αυτά τα παπούτσια να «αγκαλιάσουν» τα πόδια μας!

Ειδικά, όταν πρόκειται να δεις τα καταπληκτικά σχέδια της νέα συλλογής που οι αποχρώσεις της αποτελούνται κατά κύριο λόγο, από ένα τρισδιάστατο pantone από Velvet Nude, Baby Powder, Pure White και Champagne αποχρώσεις αλλά και τις από πιο hot της σεζόν, όπως Rose & Gold Platinum μεταλλικές αποχρώσεις. Όλα αυτά συνθέτουν ένα άκρως, ρομαντικό, chic και… παστέλ περιβάλλον στο οποίο όλες οι γυναίκες θέλουμε να βρεθούμε!

Papillon, Veloute αλλά και 3D φιόγκοι από ανάγλυφα μεταλλικά décor δημιουργούν μια απόλυτα girly ατμόσφαιρα από comics άλλης εποχής. Booties με τρισδιάστατα patterns, edgy μεταλλικά gladiator σανδάλια αλλά και κομψά stilettos διαθέτουν το DUKAS Signature Heels και υποδέχονται την νέα σεζόν από… ψηλά με elegant και (φυσικά) σέξι διάθεση!

 

Απόλαυσε την συλλογή παρακάτω!

2017-ss-dukas-collection-01.jpg2017-ss-dukas-collection-02.jpg2017-ss-dukas-collection-03.jpg2017-ss-dukas-collection-04.jpg2017-ss-dukas-collection-05.jpg2017-ss-dukas-collection-06.jpg2017-ss-dukas-collection-07.jpg2017-ss-dukas-collection-08.jpg2017-ss-dukas-collection-09.jpg2017-ss-dukas-collection-10.jpg2017-ss-dukas-collection-11.jpg2017-ss-dukas-collection-12.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.