Skip to main content

FASHION NEWS

Η Rihanna «σπάει» τους κανόνες στο εξώφυλλο του περιοδικού Paper Magazine

Το fashion icon τολμάει με κάθε της εμφάνιση, αλλά και κάθε της εξώφυλλο!


Κέλλυ Νόβακ

Ένα από τα πιο ριζοσπαστικά περιοδικά μόδας, το Paper Magazine, έχει αυτόν το μήνα, το πιο ενδιαφέρον εξώφυλλο. Κεντρικό πρόσωπο, η Rihanna που «σπάει» για άλλη μια φορά τους κανόνες (της  μόδας) αλλά και τα ταμεία, καθώς αυτό το τεύχος, θα θέλουν να αποκτήσουν πολλοί.

«Φρέσκια» από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαντ, όπου η γνωστή καλλιτέχνιδα πρόσφατα βραβεύτηκε για τον φιλανθρωπισμό της, αλλά και για το Carol Lionel Foundation που έχει ιδρύσει, βοηθώντας παιδιά με καρκίνο, και όπου παρέδωσε έναν από τους πιο «αυθεντικούς» λόγους, η αγαπημένη μας RiRi συνεχίζει να μας απασχολεί με το τελευταίο της εγχείρημα.

Πρωταγωνιστώντας στο εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού και το τεύχος Μαρτίου, το οποίο έχει σαν concept το μόττο “Break the Rules”, η Rihanna φωτογραφίζεται σε ένα νεϋορκέζικο μπακάλικο, φορώντας ρούχα γνωστών οίκων και brands όπως Αcne Studios, Bally, Chanel, Dior, Maison Margiela, Marni, Marques Almeida, OFF-WHITE, Proenza Schouler.

Τα σύνολα που έχουν μια ‘90s hip-hop και urbanαισθητική, «σπάνε» κάθε κανόνα… κομψότητας, αποδίδοντας μια πιο ρεαλιστική ματιά της μόδας που πολύ συχνά απολαμβάνουμε να βλέπουμε.

Rihanna-Paper-Magazine-March-2017-Cover-Photoshoot01.jpgRihanna-Paper-Magazine-March-2017-Cover-Photoshoot04.jpgRihanna-Paper-Magazine-March-2017-Cover-Photoshoot05.jpgRihanna-Paper-Magazine-March-2017-Cover-Photoshoot06.jpgRihanna-Paper-Magazine-March-2017-Cover-Photoshoot09.jpgRihanna-Paper-Magazine-March-2017-Cover-Photoshoot12.jpgRihanna-Paper-Magazine-March-2017-Cover-Photoshoot13.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.