Ο σχεδιαστής του οίκου Saint Laurent, Hedi Slimane, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας Sonic όπου φωτογραφίζει μουσικούς τα τελευταία 15 χρόνια! - AllYou.gr

Search

Ο σχεδιαστής του οίκου Saint Laurent, Hedi Slimane, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας Sonic όπου φωτογραφίζει μουσικούς τα τελευταία 15 χρόνια!

Η μόδα μέσα από τον φακό του!

15 Οκτωβρίου 2014

Η fashion blogger Κέλλυ Νόβακ (θα την βρεις στο http://ineedonemorefashionblog.tumblr.com/) μάς ταξιδεύει στον (φωτογραφικό) κόσμο του

Η φωτογραφία για τον Hedi Slimane είναι ότι ήταν για τον Yves Saint Laurent η τέχνη. Πηγή έμπνευσης αλλά και προσωπικής αναζήτησης. Ο Slimane πειραματιζόταν με την φωτογραφία από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια και ήταν τότε που ανακάλυψε την παράλληλη φύση της με τη μόδα. Πρόκειται για την δεύτερη έκθεση φωτογραφίας του γνωστού σχεδιαστή (η πρώτη ήταν το 2011 με το όνομα «California Song»). Αποτελείται από επιλεγμένες φωτογραφίες από το βιβλίο του Sonic τις οποίες έχει τραβήξει σε διάστημα 15 χρόνων και μαρτυρούν την σύνδεση του Slimane με τις μουσικές σκηνές του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης κ.ά, κάτι που λειτουργεί και ως αναφορά στις κολεξιόν του.

Η έκθεση θα παρουσιάζεται στο La Fondation Pierre Berge-Yves Saint Laurent στο Παρίσι και το βιβλίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο προς πώληση.

modasonic1.jpg

modasonic3.jpg

maodasonic2.jpg

Συντάκτης

Hot αυτή τη στιγμή!

DO IT YOURSELF

Τι να προσέχεις όταν φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες

4 τρικ που θα κάνουν την εφαρμογή πιο εύκολη!
INTERVIEW

Μιχάλης Τζουγανάκης: «Τα λάθη για κάθε άνθρωπο είναι η προίκα του»

Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής… Έτσι λοιπόν, όποιος θέλει να μπει στα άδυτα της ψυχής του Μιχάλη Τζουγανάκη, δεν έχει παρά να κοιτάξει τα μάτια του, την ώρα που κρατάει στα χέρια του το αγαπημένο του λαούτο.
ΣΧΕΣΕΙΣ

4 πράγματα που σου λέει με το σώμα του

Καμιά φορά τα πιο σημαντικά πράγματα σου τα λέει με το κορμί του, τονίζουν οι ειδικοί.
ΑΣΚΗΣΗ

Η λιχουδιά που θα σε βοηθήσει να αποδίδεις καλύτερα στις προπονήσεις

Υπάρχει κάτι γευστικό που μπορεί να βοηθήσει τα πόδια σου να τρέχουν γρηγορότερα!
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Είναι οι γυναίκες πιο ευτυχισμένες από τους άντρες;

Tι γένος έχει η ευτυχία; Την απάντηση δίνει - φυσικά - η επιστήμη.
ΕΓΩ

Τι είναι το ψυχολογικό hangover και πως να το ξεπεράσεις

Οδηγίες αντιμετώπισης μιας γνώριμης κατάστασης, για εσένα που είσαι εσωστρεφής.