Skip to main content

FASHION NEWS

Naomi is back!

Το θρυλικό μοντέλο «έκλεισε» το show του Off-White φορώντας… κολάν!


Κέλλυ Νόβακ

Μετά από την πραγματικά αξέχαστη εμφάνιση που έκανε, παρέα με 4 ακόμα θρυλικά supermodels (Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni, Helena Christensen), στο πρόσφατο show της Donatella Versace, τώρα η Naomi Campbell επιστρέφει και επίσημα στις πασαρέλες.

Μετά από μια άκρως ενδιαφέρουσα συλλογή, που σχεδίασε ο Virgil Abloh για το brand του Off-White και την Spring 2018 σεζόν, η οποία ήταν μια μίνι «ωδή» στην Πριγκίπισσα Ντιάνα, ήταν τελικά η Naomi που έκλεψε την παράσταση, κάνοντας μια θεαματική εμφάνιση, στο τέλος του show.

«Έκλεισε» λοιπόν, το show της συλλογής, και το κοινό έμεινε με το σώμα ανοιχτό, όταν είδε το θρυλικό μοντέλο να περπατάει στην πασαρέλα. Δεν κατάφερε μάλιστα, καν να περπατήσει μέχρι το τέλος της πασαρέλας, πριν αρχίσει το κοινό να την χειροκροτεί και να ζητωκραυγάζει!

Με ένα ολόλευκο look το οποίο αποτελούνταν από ένα ασύμμετρο blazer, ποδηλατικά σορτς από spandex και παπούτσια από πλαστικό, από την νέα συνεργασία του Off-White με τον Jimmy Choo, εμφανίστηκε η Campbell.

https://www.instagram.com/p/BZmi8GtH9JQ/

https://www.instagram.com/p/BZmzUxtHcUS/?taken-by=iamnaomicampbell

Αυτή ήταν σίγουρα μια πολύ πιο εκλεπτυσμένη για τα δεδομένα του brand και του σχεδιαστή Virgil Abloh, συλλογή, ο οποίος ήθελε να τονίσει την «εμμονή» του με την Πριγκίπισσα Ντιάνα.

«Το Off-White αφορούσε πάντα την μοντέρνα και δυναμική γυναίκα, την γυναίκα επιχειρηματία και ήθελα αυτό το show να είναι επηρεασμένο από την παρουσία της», δήλωσε ο σχεδιαστής στο τέλος του show.

Οι επιρροές ήταν σαφώς ξεκάθαρες μέσα από τα σχέδια της συλλογής, με σύνολα όπως τα κοστούμια με φούστες και τα “tea dresses” σε ενδιαφέροντα μοτίβα, αλλά ήταν και το soundtrack της συλλογής, το οποίο ήταν και αυτό εξίσου από την γαλαζοαίματη.

«Αυτό το μουσικό θέμα δημιουργήθηκε από τους ήχους πουλιών και ζώων που ζουν στην περιοχή που γεννήθηκε», εξηγεί ο Abloh.

Πάντως, όσο συνεχίζεται ακόμα η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, ελπίζουμε να δούμε και άλλο την Naomi Campbell σε κάποιο show, μιας και δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε…

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από το show του Off-White.

18_offwhite_naomi_01.jpg18_offwhite_naomi_02.jpg18_offwhite_naomi_03.jpg18_offwhite_naomi_04.jpg18_offwhite_naomi_05.jpg18_offwhite_naomi_06.jpg18_offwhite_naomi_07.jpg18_offwhite_naomi_08.jpg

Φωτογραφίες: Arnaud Lafeuillade για το dazeddigital.com

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.