Skip to main content

FASHION NEWS

O Riccardo Tisci είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Burberry

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής διαδέχεται τον Christopher Bailey.


Κέλλυ Νόβακ

Όλοι οι φαν του Riccardo Tisci είναι σίγουρα ενθουσιασμένοι με αυτά τα νέα! Ανάμεσά τους και εμείς! Ο υπερταλαντούχος σχεδιαστής μόδας που ήταν πάνω από 12 χρόνια στον Givenchy, ως ο καλλιτεχνικός διευθυντής του brand, κατάφερε να αλλάξει ολωσδιόλου το ύφος του οίκου, διατηρώντας πάντα την ταυτότητά του.

Μετά τα νέα της αποχώρησής του λοιπόν, από το γαλλικό brand, όλοι αναρωτιόμασταν ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Tisci. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθουμε!

Ο σχεδιαστής είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Burberry! Αφού ο σχεδιαστής του βρετανικού brand, Christopher Bailey αποχώρησε φέτος, ο Tisci έρχεται τώρα να τον διαδεχτεί.

Τα νέα ανακοίνωσε ο Tisci, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έγραψε συγκεκριμένα: «Έχω την τιμή και την χαρά να μπω στην ομάδα της Burberry ως ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής και να ξανασυνεργαστώ με τον Marco Gobbetti. Έχω εξαιρετικό σεβασμό για τον οίκο Burberry, την βρετανική του κληρονομιά και την παγκόσμια απήχηση και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτή την ευκαιρία αυτού του εξαίρετου brand.»

https://www.instagram.com/p/BfxkTLAH1KO/?taken-by=riccardotisci17

Από την σειρά του, ο Marco Gobbetti (CEO του οίκου Βurberry), δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ο Riccardo Tisci θα γίνει μέρος του οίκου Burberry ως ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής. Ο Riccardo είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές της εποχής μας. Τα σχέδιά του έχουν μια κομψότητα η οποία είναι επίκαιρη και η ικανότητα του να ‘παντρεύει’ την streetwear μόδα με την υψηλή ραπτική είναι άκρως σχετική με τον σημερινό καταναλωτή. Το δημιουργικό όραμα του Riccardo θα ενισχύσει τις προσδοκίες που έχουμε για τον οίκο Burberry και θα θέσει το brand ξεκάθαρα στην πολυτέλεια.»

Ο Tisci θα ξεκινήσει στον θρυλικό οίκο στις 12 Μαρτίου 2018.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.