Γιατί προκάλεσε τόσο σάλο η νέα καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein; - AllYou.gr

Search

Γιατί προκάλεσε τόσο σάλο η νέα καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein;

Ζήτημα μεγέθους. 

16 Νοεμβρίου 2014
Συντάκτης : Kelly Novak

Οι καμπάνιες για τα εσώρουχα Calvin Klein έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει πολλά γνωστά μοντέλα, όπως την Jourdan Dunn και την Lara Stone.

Η Myla Dalbesio είναι το επόμενο μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην γνωστή καμπάνια και η φωτογράφηση δεν έχει κάτι το διαφορετικό από με τις προηγούμενες, παρά μόνο μια διαφορά. Κι αυτή είναι ότι η εταιρία "λάνσαρε" το 27χρονο μοντέλο ως plus size. Όταν όμως οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες (της οποίες έχει τραβήξει ο Lachlan Bailey) αποκαλύφθηκαν στο ευρύτερο κοινό, τα social media "εξαγριώθηκαν" με την χρήση αυτού του όρου, καθώς το μέγεθος του μοντέλου είναι μόλις... no.38 (σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά νούμερα).

Η ίδια σε δήλωσή της αναφέρει ότι υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με το θέμα γιατί είναι πιο εύσωμη. «Δεν υπήρχε κάποιος διαχωρισμός στην φωτογράφηση, δεν υπήρχε κάποια άλλη κατηγορία για plus size κορίτσια» είπε σε συνέντευξή της. Εκπρόσωποι της γνωστής εταιρίας δήλωσαν ότι δεν αναφέρθηκαν ποτέ στο μοντέλο ως plus size και ότι απλά σκοπός της νέας συλλογής εσωρούχων είναι να ανταποκριθεί στις ανάγκες διαφορετικών τύπων γυναίκας.

calvin-kleins-plus-size-model-sparks-controversy.jpg

calvin-kleins-plus-size-model-sparks-controversy2.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!