Η αναμονή τελείωσε: Αυτή είναι η ολοκληρωμένη ταινία μικρού μήκους του Karl Lagerfeld, με τον Pharell Williams και την Cara Delevinge! - AllYou.gr

Search

Η αναμονή τελείωσε: Αυτή είναι η ολοκληρωμένη ταινία μικρού μήκους του Karl Lagerfeld, με τον Pharell Williams και την Cara Delevinge!

Θα σε μαγέψει!

05 Δεκεμβρίου 2014
Συντάκτης : Kelly Novak

Θυμάσαι που πριν λίγες μέρες σου έδειξα το teaser της ταινίας μικρού μήκους “Reincarnation”,, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή του οίκου Chanel, Karl LagerfeldΤώρα μπορείς να δεις ολοκληρωμένο το βίντεο, καθώς πρόσφατα διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Η ατμοσφαιρική ταινία δείχνει πώς η Coco Chanel (την οποία ενσαρκώνει η Geraldine Chaplin) εμπνεύστηκε για την δημιουργία του εμβληματικού Chanel jacket. Η ταινία περιλαμβάνει και το τραγούδι “CC the World”, το οποίο έχει γράψει ο Pharell και ερμηνεύει μαζί με την Delevinge!

Στην ταινία, παρελαύνουν και άλλες σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, όπως τα supermodel Jamie Brochet και Heidi Mount αλλά και το πλέον αγαπημένο αντρικό μοντέλο του οίκου, Baptiste Giabiconi. Τι άλλο θέλεις από μια ταινία λοιπόν;

Απόλαυσε το βίντεο τώρα!
wO4-TV6Zckc{/videobox}Ακολούθησε το allyou στο Instagram!