Skip to main content

FASHION RADAR

Put your jacket on!

'Ολα τα πανωφόρια της σεζόν που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου! 



Υπάρχει ένα σακάκι για κάθε περίσταση. Τώρα που ο καιρός άριχε να το ζητά ήρθε και η ώρα να βρεις το σωστό πανωφόρι για κάθε περίσταση ανάλογα με το στιλ σου. Ποια είναι αυτά που πρέπει να έχεις φέτος στη ντουλάπα σου; Ρίξε μια ματιά παρακάτω λίγο πριν τη βόλτα σου στις φθινοπωρινές βιτρίνες!

The puffer jacket!

Όταν το κρύο έρχεται αναζητάμε λύσεις με στίλ για να ζεστάνουμε το κοκαλάκι μας. Cool, μοντέρνο, λειτουργικό και ζεστό, το puffer μπουφάν χαρίζει άνεση και στιλ στο λεπτό. Ολοκλήρωσε το look με ένα φούτερ και ένα κολάν, αλλά και πουλόβερ με τζην για ένα πιο fascinating αποτέλεσμα!

Long trench coat!

Το πιο επίκαιρο item της σεζόν, η δερμάτινη καμπαρντίνα δημιουργεί statement εμφανίσεις. Επένδυσε σε ένα καλσσικό μαύρο ή σε ένα απαλό γκρι, ευέλικτο και πασπαρτού για πολλές εμφανίσεις.

Pink for president!

Κατέκτησε τον τίτλο της απόλυτης fashionista και επένδυσε σε ένα ροζ παλτό! Σε όποιον τόνο της παλέτας του ροζ και αν προτιμάς, το ροζ είναι το απόλυτο χρώμα που αντιστέκεται στο χειμωνιάτικο mood που έρχεται. Προτίμησε μια διαχρονική γραμμή με λεπτομέρεις από χρυσά κουμπιά και κάνε τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις.

Cropped boucle jacket!

Vintage, στιλάτο, με άρωμα διάσημου γαλλικού οίκου, το boucle σακάκι ήρθε από πέρσι για να μείνει. Διαθέτει κύρος και κομψότητα και μπορείς άνετα να κάνεις casual συνδυασμούς με ένα τζην καθώς και πιο προχωρημένα look, συνδυάζοντάς το με δερμάτινο παντελόνι.

Plaid trench coat!

Αν σου αρέσει να ξεχωρίζεις, επέλεξε ένα statement παλτό καρό για να αναβαθμίσεις το συνολικό look σου. Το καρό παλτό είναι η απόλυτη επιλογή και για τις ημέρες των γιορτών, καθώς αποτελεί από μόνο του μια ξεχωριστή εμφάνιση με χαρακτήρα.

Fur Coat!

Πολυτελής, χουχουλιάρικη και αγαπημένη, η γούνα ολοκληρώνει κομψά και αριστοκρατικά κάθε σύνολο. Υπέκυψε στη γοητεία της, στη ζεστασιά που προσφέρει στο κορμί σου τις πραγματικά κρύες ημέρες και νύχτες, αλλά και σε ένα ζεστό σοκολατί που απογειώνει κάθε outfit.

Leather moto jacket!

Wild, rock και cool, το τζάκετ μοτοσυκλετιστή είναι η απόλυτη προσθήκη στη ντουλάπα σου. Προτίμησε ένα από γυαλιστερό δέρμα και επένδυση γούνας για άνεση και κομψότητα κάθε στιγμή από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά