Skip to main content

FASHION RADAR

Gigi Hadid: Classy & chic με τη δύναμη της μονοχρωμίας!

Φόρος τιμής στο μαύρο και τη διαχρονική του κομψότητα!



Ο όρος Chic είναι ίσως αρκετά υπερβολικά χρησιμοποιημένος στη μόδα, αλλά κάθε τόσο, ένας A-lister κάνει μια εμφάνιση που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό και ανταποκρίνεται στην πραγματική σημασία της λέξης των τεσσάρων γραμμάτων. Και αυτό δεν γίνεται να μην του το αναγνωρίσουμε. 

Αυτή τη φορά βάζουμε στο μικροσκόπιο την Gigi Hadid που εμφανίστηκε με ένα total black σύνολο, παραδίδοντας ένα αξέχαστο masterclass μονοχρωμίας. 

Το σούπερ μόντελ και επιχειρηματίας, απαθανατίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης να φορά ένα ολόμαυρο outfit που αποτελούνταν από δερμάτινο μπλέιζερ, γιλέκο και παντελόνι. Το κομψό και άκρως σοφιστικέ και λίγο business σύνολό της, έμοιαζε σαν έναν πιο φρέσκο φόρο τιμής στο κλασικό κοστούμι. Ετυμηγορία; Ίσως να ανταγωνίζεται σε chicness το μικρό μαύρο φόρεμα, τόσο από άποψη συνδυασμού, ευελιξίας αλλά και σαν εικόνα στο σύνολο της εμφάνισης.

 

Μια πιο προσεκτική ματιά στις λεπτομέρειες του ντυσίματος της Hadid, θα αποτελέσει για όλες εμάς ένα πολύτιμο εργαλείο, έναν χρήσιμο οδηγό καλού και προσεγμένου ντυσίματος για ένα σωρό περιστάσεις. Πώς θα το πετύχεις για να είσαι stylish και να μη θυμίζεις κοράκι; 

Χρησιμοποιώντας ένα βασικό χρώμα και παίζοντας αποκλειστικά και μόνο με τις υφές και τα φινιρίσματα των υλικών. 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα layers από εναλλακτικά υλικά όπως ένα δερμάτινο σακάκι πάνω από μια μαύρη ζακέτα, ένα βαθύ γιλέκο με λαιμόκοψη V και ένα μαύρο μεταξωτό ή σατέν παντελόνι. Όλα αυτά τα κομμάτια ξεχωριστά, ίσως σου φαίνονται αυστηρά και σκληρά, ωστόσο αποτελούν την επιτομή της κομψότητας. 

 

Αν θέλεις να κρατήσεις το σύνολο συνεπές στη μονοχρωμία του, τότε θα κρατήσεις και τα αξεσουάρ στους ίδιους τόνους. Μια μικρή μαύρη δερμάτινη τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα παπούτσια με μυτερή μύτη θα ολοκληρώσουν δυναμικά το σύνολο. Μπορείς να προσθέσεις αν θέλεις, έναν διακριτικό τόνο λάμψης στο outfit, σετάροντας ένα ζευγάρι μικρούς χρυσούς κρίκους και ελάχιστες λεπτές αλυσίδες στο λαιμό. 

Η απλότητα του total black σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα του layering των υλικών κάνει το συγκεκριμένο ντύσιμο τέλειο για εκείνες τις φθινοπωρινές στιγμές που η σκέψη «δεν ξέρω τι να φορέσω» τυραννάει βασανιστικά το μυαλό σου. Όσα χρώματα κι αν εισέρχονται κάθε χρόνο στη φθινοπωρινή fashion παλέτα ζητώντας μας αποδοχή και προσοχή, το συμπέρασμα είναι ένα. Σαν το μαύρο δεν έχει! Έχει;

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».