Skip to main content

FASHION RADAR

Γιατί η tote bag της Katie Holmes είναι το απόλυτο everyday essential κομμάτι!

Επένδυσε κι εσύ στην πρακτικότητα και τη διαχρονική γοητεία της. 



Υπάρχει κάτι πιο βασικό καθημερινό από μια τέλεια μαύρη δερμάτινη tote bag; Όχι για μένα, ούτε και για σένα αν είσαι ειδικά αυτό το κορίτσι που κουβαλάει όλη της τη ζωή πάντα μαζί της. Είναι μια μεγάλη αγορά, αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα καλό κομμάτι που θα ευχαριστιέσαι για χρόνια, αλλά δεν υπάρχει κανένας που θα εμπιστευόμουν περισσότερο για να με στρέψει προς τη σωστή κατεύθυνση από την Κέιτι Χολμς , τη βασίλισσα των βασικών αρχών της τέλειας και σωστής γκαρνταρόμπας. 

Η Χολμς εντοπίστηκε να κουβαλά τη μαύρη εκδοχή της καθημερινής τσάντας του Mansur Gavriel σε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη στις 22 Ιανουαρίου. Συνδυάζοντάς την με ένα αρκετά casual look που αποτελούνταν από γκρι φούτερ και ένα ζευγάρι μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas Samba . Αν η τσάντα σου φαίνεται γνωστή, είναι επειδή η ηθοποιός την έχει κουβαλήσει πάνω από μισή ντουζίνα φορές τους τελευταίους μήνες. Είναι το κλειδί για κάθε είδους εμφάνιση, κάθε περίσταση από το γραφείο μέχρι μια shopping day στο κέντρο της πόλης !

Στις 4 Ιανουαρίου, άλλαξε το μακρύ καμηλό παλτό της με μια πιο κοντή σουέτ εκδοχή και αντάλλαξε το φούτερ και τα αθλητικά της παπούτσια με σκούρο μπλε τζιν και καφέ μπότες. Είναι  ένα από τα πολλά αξεσουάρ που φοράει με σχεδόν σταθερά τον τελευταίο καιρό αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η επένδυση σε ένα βασικό κλασικό αξεσουάρ καλής ποιότητας αξίζει και με το παραπάνω. Αν και η τσάντα της Holmes αξίζει 795 $, σίγουρα μπορείς να βρεις εκεί έξω μια αντάξια πολύ πιο φτηνή εκδοχή της.  Κατασκευασμένη στην Ιταλία από 100 τοις εκατό ιταλικό μαλακό δέρμα μοσχαριού, η Everyday Soft Tote είναι σχεδιασμένη για όλα τα απαραίτητα, από φορητό υπολογιστή 16 ιντσών μέχρι μια τσάντα μακιγιάζ. Έρχεται σε τέλειο ουδέτερο χρώμα και έχει έντονη κόκκινη φόδρα στο εσωτερικό, ώστε να μην χάνεις τα ίχνη του τηλεφώνου ή του πορτοφολιού σου. Αν και δεν έχει φερμουάρ, η μάρκα φτιάχνει και ένα παρόμοιο στυλ με φερμουάρ.

Αν κάτι αξίζει να αγοράσεις φέτος τις εκπτώσεις γιατί να μην είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που θα σου λύσει τα χέρια στην καθημερινότητα για πολλά πολλά χρόνια; Βρες τη δική σου αγαπημένη tote bag και βάλτη στη ζωή σου ως το απόλυτο καθημερινό essential κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department