Skip to main content

FASHION RADAR

Πώς να κρύψετε την εγκυμοσύνης σας με στυλ, σύμφωνα με τους stars.

Τολμηρά maternity looks που κρατούν φυλαγμένο το πιο πολύτιμο μυστικό σας. 



 Μετά τον παραμυθένιο γάμο της πέρυσι στη νότια Γαλλία, η Sophia Richie Grainge έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της . Πριν μοιραστεί τα νέα με τη Vogue, το «It» κορίτσι και λάτρης της ήσυχης πολυτέλειας έκανε μια σκόπιμη προσπάθεια να κρύψει την εγκυμοσύνη της, χρησιμοποιώντας μερικά έξυπνα και δοκιμασμένα τεχνάσματα.  

Τον τελευταίο καιρό, η Richie δύσκολα αποχωρίζεται αγαπημένα οαλτό σε boxy σιλουέτες ωστόσο παραδέχτηκε στη Vogue πως «Έχω αγοράσει μερικά ζευγάρια παντελόνια σε μεγαλύτερα μεγέθη, αλλά φοράω τα ίδια σακάκια, και πουλόβερ με αυλακώσεις και πτυχές». Και δεν είναι η μόνη μέλλουσα μητέρα που ακολουθεί αυτήν την πετυχημένη πεπατημένη. 

Αν και η Rihanna με την τάση της στα εσώρουχα, τα φαρδιά τζιν και τα γούνινα παλτά, αναδείχθηκε η βασίλισσα του στυλ εγκυμοσύνης όταν άρχισε να επεκτείνει την οικογένειά της με τον δεύτερο γιο της, επέλεξε επίσης να κρύψει την κοιλιά της σε ένα βαθμό. Την ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον γιο της Riot Rose κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο ημίχρονο του Super Bowl, έδωσε μια συνέντευξη Τύπου φορώντας ένα ασύμμετρο φόρεμα με σχέδια. Για να μην χαλάσει την έκπληξη, προτίμησε με ένα oversized δερμάτινο μπουφάν με επένδυση από shearling.

Η Kali Uchis, η οποία αναμένεται να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή, φόρεσε ένα ευρύχωρο σακάκι ενώ παρακολούθησε την παρουσίαση της Dion Lee για την άνοιξη του 2024 τον Σεπτέμβριο και άλλες φορές προτιμά να καλύπτει την κοιλιά της με ένα φόρεμα με φουσκωτή, γεμάτη μακριά φούστα. Ομοίως, η Halle Bailey, η οποία καλωσόρισε τον γιο της Halo στα τέλη του 2023, εμφανίστηκε προτιμώντας outfit με εξαιρετικά θηλυκά βολάν ενώ προώθησε το The Color Purple. Η ηθοποιός παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες με ένα προσαρμοσμένο υπόλευκο φόρεμα που απέσπασε όλα τα εμπόδια. Με αυτοκρατορική μέση, σειρές από βολάν και μια φουσκωτή φούστα. Λίγες μέρες πριν, φόρεσε ένα γούνινο μαύρο φόρεμα για την πρεμιέρα της Αναγέννησης. Η επιλογή ήταν πολύ προσεγμένη, καθώς η Bailey κρατούσε την εγκυμοσύνη της κρυφή. Ορισμένες σταρ, ωστόσο, ξεφεύγουν από όλα τα κλασικά maternity looks.

Η Σούκι Γουότερχαουζ, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, είναι όπως φαίνεται μέχρι τώρα φανατική των κροπ top, των bodycon και της σφιχτής μέσης. Αντί να αποφεύγει κάθε προσοχή στην κοιλιά της, εκείνη φαίνεται να την αναδεικνύει με χαρά φορώντας ακόμα και ένα λευκό παντελόνι με λευκή μέση. Αν και δεν είχε επιβεβαιώσει ακόμα την εγκυμοσύνη της, άφησε ανοιχτό το σακάκι της, δείχνοντας το αστραφτερό bralette και το στομάχι της.

Όπως μας έδειξαν τα αστέρια, η μόδα της εγκυμοσύνης είναι μια ευκαιρία για διασκέδαση ακόμα και αν το κρατάτε μυστικό.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department