Skip to main content

STREET STYLE

Ασημί παντελόνι: η λεπτομέρεια που αναβαθμίζει κάθε εμφάνιση

Δείτε πώς να το ταιριάξετε από το πρωί ως το βράδυ για απόλυτο glam chic style



Αστραφτερό περιτύλιγμα-γυαλιστερό και συνήθως κατασκευασμένο από ψεύτικο ή γνήσιο δέρμα, από την άνοιξη έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε εκτυφλωτικές εμφανίσεις και η τάση τους καλά κρατεί και για την χειμερινή σεζόν. Στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, η Amelie Stanescu φόρεσε το mock-croc ασημί παντελόνι της με ένα άλλο street style βασικό, ένα μεγάλο μπουφάν biker που έμοιαζε να είχε κάνει αρκετά χιλιάδες μίλια και έναν κομψό μαύρο ζιβάγκο πόλο. Αλλάξτε το μπουφάν biker με ένα σακάκι, BTW, και μπορείτε εύκολα να πάτε στο γραφείο εάν εργάζεστε κάπου με έναν έξυπνο-casual ενδυματολογικό κώδικα.

Τα μεταλλικά παντελόνια δεν είναι κάτι καινούργιο – σκεφτείτε στενό τζιν ή γιορτινές παγιέτες – αλλά αυτή τη σεζόν, αισθάνονται πιο δροσερά, πιο μοντέρνα, χάρη στις πιο χαλαρές φόρμες όπως τα κωνικά σχήματα με τα στριφώματα προς τα επάνω ή τα φαρδιά εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90 που λειτουργούν καλά με χοντρά άνετα πουλόβερ.

Πάρε ιδέες παρακάτω για το πώς να τα συνδυάσεις, από το πρωί έως το βράδυ, ανάλογα με την περίσταση. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητη!

Casual trendy

Ένα τζιν πουκάμισο θα κάνει πάντα ένα ντύσιμο πιο γειωμένο, είτε πρόκειται για layers κάτω από ένα μεγάλο μπλέιζερ είτε για συνδυασμό με κάποιο πιο σκληρό δερμάτινο παντελόνι. Το ίδιο ισχύει και για τις παιχνιδιάρικες μεταλλικές αποχρώσεις. Το κλειδί εδώ είναι το layering, γι' αυτό ξεκινήστε με ένα καλό βασικό top που να γλιστρά κάτω από ένα μεγάλο τζιν πουκάμισο και συνδυάστε το με ένα πιο χαλαρό κωνικό παντελόνι. Ολοκληρώστε με ρετρό εμπνευσμένα sunnies και τις αγαπημένες καουμπόικες μπότες αυτής της σεζόν.

Night out glam

Υπάρχει κάτι τόσο αβίαστο σε ένα μεγάλο λευκό πουκάμισο το βράδυ. Ανυψώστε το με ένα κομμάτι από δαντελωτά όμορφα εσώρουχα που βγαίνουν από κάτω και απλά αξεσουάρ όπως ένα διαμαντένιο μενταγιόν από σχοινί και μια απόλυτη βελούδινη βραδινή τσάντα.

Shine on

Αφήστε το ασημί παντελόνι του ντυσίματός σας να μιλήσει και συνδυάστε το με μερικά διακριτικά κομμάτια ιδανικά για βόλτες το Σαββατοκύριακο ή για brunch ραντεβού, όπως ένα ευρύχωρο hoodie και ογκώδη αθλητικά παπούτσια. Ένα υπερμέγεθες γκρι μάλλινο παλτό θα προσθέσει κομψότητα στην εμφάνιση και θα σας κρατήσει ζεστές όταν πέσει η θερμοκρασία.

Night out

Τέλος, τα κορσάζ και οι μεγάλες φλοράλ λεπτομέρειες θα είναι τεράστιες αυτή τη σεζόν και μας αρέσει η αντιπαράθεση κάτι υπερβολικά girly σε συνδυασμό με τη μοντέρνα, σκληρή αίσθηση του μεταλλικού ασημί παντελονιού. Περπατήστε το στιλ με κομψές χαμηλές γόβες και με ένα διαχρονικό λευκό σμόκιν σακάκι η εμφάνισή σας θα γίνει talk of the town.

Ευελιξία και στυλ

Αυτό το κομμάτι θα αναβαθμίσει την γκαρνταρόμπα σας και θα έχετε αρκετές επιλογές για να το συνδυάσετε. Πάρτε μερικές ακόμα ιδέες.

Όπως και να το φορέσετε πάντως, να θυμάστε να μην φορτώσετε πολύ την εμφάνισή σας καθώς ήδη είναι από μόνο του αρκετό για να σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Διαβάστε επίσης

STREET STYLE

Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης

Το αγαπούν οι Γαλλίδες influencers και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα

STREET STYLE

Άλλη μια φορά ο Antoine Griezmann γίνεται το πρόσωπο ανοιξιάτικης καμπάνιας

Ο Antoine Griezmann σε ένα υπέροχο spot αναρωτιέται «τι κάνει έναν θρύλο» και προτρέπει «move forward»

Προτεινόμενα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department